Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marcel Ciolacu, despre candidatura Dianei Șoșoacă: ”Tot decontul a venit la mine. Eu n-aveam probleme cu sondajele”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Marcel Ciolacu, afirmă că nu se bucură absolut deloc de scoaterea Dianei Şoşoacă din cursa electorală pentru funcţia supremă în stat, după decizia luată de Curtea Constituțională.

Invitat în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, președintele PSD susține că tot ”decontul” pentru decizia CCR de interzicere a candidaturii Dianei Șoșoacă a venit la el în mod „total gratuit”.

”Pe o scară de la 1 la 10, cât vă bucură faptul că Dianei Șoșoacă i-a fost anulată candidatura? Unu. Mi-a venit totul în cap. Tot decontul a venit la mine. Eu n-aveam probleme nici cu sondajele, n-aveam probleme nici cu percepțiile, încercam să-mi fac treaba, intrasem într-un ... în logica mea. Dar, această decizie, de fapt, pe mine m-a dus să iau totul de la zero. Va fi o schimbare de fond. Pe mine nu mă deranja Diana Șoșoacă. Mi-a venit mie un decont total gratuit.” - a spus Marcel Ciolacu la PRO TV.

Pe de altă parte, candidatul PSD la președinția României a condamnat derapajele verbale ale Dianei Șoșoacă. Recent, fostul europarlamentar Vlad Gheorghe a anunţat că va depune plângere penală împotriva Dianei Şoşoacă, care, într-un live pe Facebook, ”a lăudat legionarii şi a folosit salutul şi scandări specifice mişcării criminale legionare”.

De asemenea, Parchetul General s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal.

Citește și
ciolacu sosoaca
Clasa politică condamnă CCR-ul, după respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă la prezidențiale: „E incredibil ce se întâmplă”

”Dar vreau să fiu foarte corect. După ultimele declarații eu m-am speriat. Eu n-am crezut că un politician sau ...nu am crezut că un român poate să exprime la modul acesta antisemit gratuit și cumva să reîntoarcem toată istoria României și tot ce cumva am vrut să și uităm, dar să și depășim. Mai ales că noi suntem într-un stat foarte foarte tolerant. Noi nu avem probleme, noi nu ne certăm.” - a mai spus Ciolacu ”La Măruță”.

În emisiunea moderată de Cătălin Măruță, politicieni renumiți au acceptat provocarea și vor răspunde la cele mai incomode întrebări în fața testului suprem: ”spun tot sau le ia gura foc!”

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban și Elena Lasconi vor fi de luni până vineri, de la ora 15:00, invitații lui Cătălin Măruță.

Regulile jocului sunt simple: Cătălin Măruță le adresează o întrebare secretă, iar oricât de incomodă ar fi, ei trebuie să răspundă. Fie spun tot și îl lasă pe prezentator să citească întrebarea, fie le va lua gura foc și vor fi nevoiți să mănânce din sosurile picante, pentru a nu dezvălui care a fost întrebare la care au răspuns.

Cum vor reacționa politicienii români când vor lua contact cu cele mai neașteptate întrebări, dar și cine va alege să ascundă întrebarea și să mănânce picant, vedem începând de luni, 7 octombrie, la PRO TV.

Programul celei mai picante săptămâni din istoria rubricii Spui tot sau îți ia gura foc este:

Luni, 7 octombrie: Marcel Ciolacu; Marți, 8 octombrie: Nicolae Ciucă; Miercuri, 9 octombrie: George Simion; Joi, 10 octombrie: Ludovic Orban; Vineri, 11 octombrie: Elena Lasconi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult