Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune Elena Lasconi despre fiica ei. ”E așa, de telenovelă”

Preşedinta USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri, despre relaţia cu fiica sa, că este o relaţie foarte bună, o relaţie mamă-fiică. Ea a precizat că îşi iubeşte copilul şi asta o să se întâmple indiferent ce ar face, pentru că e sufletul ei.

În plus, ea a arătat că nu s-ar întoarce acasă, pentru că a plecat din cauza sistemului corupt

”Relaţia este de mamă-fiică, adică e o relaţie foarte bună. Eu îmi iubesc copilul, şi asta o să se întâmple indiferent ce ar face, pentru că e sufletul meu. E singurul meu copil, de aceea mă doare şi mai tare, pentru că ştiu că ea este plecată acolo. Şi am zis că, dacă prin faptele mele eu pot să fac pe cineva să se întoarcă acasă, pe copilul meu, de exemplu, atunci înseamnă că am făcut o faptă bună”, a spus Elena Lasconi, despre relaţia cu fiica sa.

Întrebată dacă fiica sa s-ar întoarce acasă, Lasconi a precizat că aceasta nu s-ar întoarce. ”Ea mi-a spus că nu s-ar întoarce acasă pentru că ea a plecat din cauza sistemului corupt. Noi am tot ieşit în stradă la proteste, şi ea este foarte activă în zona asta. A fost dezamăgită de sistemul de educaţie, de multe lucruri”, a precizat Lasconi.

”Abia aștept să o iau în brațe și să o pup”

Despre vot, preşedinta USR a arătat că nu a întrebat-o dacă va vota la alegeri, dar probabil că da, pentru că ea merge de fiecare dată la vot.

Citește și
Elena Lasconi
Elena Lasconi: ”Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou” i se potrivește cel mai bine lui Marcel Ciolacu

Întrebată dacă şi-ar dori ca în ziua alegerilor să vină în ţară şi să voteze alături de ea, Elena Lasconi a psus că nu ţine la chestia asta pentru că este un detaliu.

”Nu ţin neapărat la chestia asta, pentru că asta este un detaliu, e aşa, de telenovelă. Dacă ea nu doreşte să se întoarcă acasă, eu îi respect dorinţa. Mă voi duce eu la ea. Abia aştept să o iau în braţe şi să o pup. E fata mea şi v-am spus, va rămâne tot timpul, ea e sufletul meu. Cu siguranţă va vota”, a completat Lasconi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult