Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lista PSD la parlamentare are nume precum Elisabeta Lipă și Florin Jianu. Ce se va întâmpla cu primarul Popescu Piedone

Lista PSD la alegerile parlamentare îi va avea pe Elisabeta Lipă și Florin Jianu. Setă negocieri și pentru Victor Ponta, iar primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, își va găsi și el, cel mai probabil, un loc.

Potrivit unor surse din partid citate de news.ro, pe lista PSD la alegerile parlamentare se vor afla Elisabeta Lipă, Victoria Stoiciu şi Florin Jianu, existând varianta ca Lipă să candideze la Suceava.

Florin Jianu a demisionat, în august, din funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR). Elisabeta Lipă este preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Sport iar Victoria Stoiciu consilier de stat la Cancelaria Prim-Ministrului şi vicepreşedinte PSD.

În schimb, surse din PSD au precizat că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu se va afla pe lista PSD Bucureşti la parlamentare. Acesta îşi anunţase intenţia de a candida la Senat. Aceleaşi surse susţin însă că acesta ar putea deschide lista pentru Senat, la Giurgiu, o decizie fiind aşteptată în acest sfârşit de săptămână.

Discuţii au avut loc şi cu fostul premier Victor Ponta, fără însă a se ajunge la o concluzie, sursele precizând că nici acesta nu este hotărât dacă va candida la alegerile parlamentare din partea PSD şi nici în partid nu este luată o decizie în acest sens.

Citește și
Piedone
Cine va candida la parlamentare pe lista PSD în Bucureşti. Surse News.ro: Piedone negociază un loc de senator

Fostul lider PSD Victor Ponta afirma, la începutul lunii septembrie, la Prima TV, că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie, însă nu exclude total implicarea într-un proiect politic. „Sunt un om liber şi îmi place libertatea mea. O să renunţ la libertatea mea atunci când o să cred într-un proiect”, a spus Ponta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult