Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost bătut de o femeie într-o secţie de votare din Hunedoara. De la ce a pornit scandalul

Un bărbat de 33 de ani a fost bătut de o femeie de 50 de ani într-o secţie de votare din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, după o discuţie în contradictoriu. Scandalul a pornit când bărbatul a încercat să o filmeze pe agresoare.

„La data de 9 iunie 2024, în jurul orei 10:16, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în holul şcolii Generale nr. 7 din Municipiul Petroşani (arondată secţiei de votare nr. 159) a fost agresat fizic de către o femeie de 50 de ani, din Petroşani. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care l-au identificat pe apelant, acesta declarând faptul că a purtat unele discuţii în contradictoriu cu femeia, iar în momentul în care a vrut să filmeze incidentul, aceasta l-a împins cu pumnul în zona pieptului”, a transmis IPJ Hunedoara.

Femeia le-a recunoscut poliţiştilor că l-a lovit pe bărbat.

„Femeia a declarat faptul că bărbatul a început să o înregistreze audio/video cu telefonul mobil, moment în care aceasta l-a împins, iar ulterior bărbatul i-a adresat ameninţări cu acte de violenţe”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au eschis dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Citește și
Vasile Bănescu a lansat „săgeți” către ÎPS Teodosie, în disputa unificării datei Paștelui la ortodocși și catolici
Vasile Bănescu condamnă, în zi de alegeri, ”maimuțărirea Ortodoxiei curate prin ortodoxism incult și agresiv antieuropean”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult