Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, candidează la Primăria Constanța din partea PSD

Horia Constantinescu, șeful ANPC, va candida la Primăria Constanța din partea PSD, în timp ce pentru șefia Consiliuliui Județean Constanța social-democrații merg pe mâna lui Cătălin Grasa, fostul manager al Spitalului Județean Constanța.

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), va candida pentru Primăria Constanța din partea PSD, scrie Replica de Constanța.

Pe de altă parte, candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Constanța este Cătălin Grasa, fost manager al Spitalului Județean Constanța, mai arată sursa citată.

Candidaturile celor doi au fost validate miercuri de Biroul Politic Național al PSD, după ce conducerea centrală a dat mână liberă organizației de la malul mării să-și desemneze singură oamenii pe care va miza la alegerile de pe 9 iunie.

Actualul primar al Constanței, susținut de PNL pentru încă un mandat 

Interesant este faptul că Horia Constantinescu va face echipă cu fostul primar social-democrat Decebal Făgădău, iar pesediștii constănțeni nu au explicat deocamdată în ce constă acest duet.

Citește și
horia constantinescu
Vânzător dintr-o piață din București, către șeful ANPC: ”Hai să ne omorâm! Mă duc la pușcărie, nu mi-e frică de tine!” VIDEO

Anunțul PSD vine după ce PNL și-a lansat, la rândul său, candidații pentru alegerile locale de la malul mării. Astfel, liberalii merg în continuare pe mâna actualului edil Vergil Chițac pentru Primăria Constanța, în timp ce pentru președinția CJC mizează pe Florin Mitroi, actualul primar al comunei Valu lui Traian.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult