Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Emil Boc, după ce a câştigat din nou Primăria Cluj-Napoca: „Cuvintele sunt prea puţine pentru a exprima mulţumirea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a obţinut un nou mandat, cu 45 la sută din voturi, le-a mulţumit celor care i-au acordat încredere, dar şi celor care nu l-au votat, transmiţându-le că vocea lor ”a fost ascultată şi auzită”.

„Dragi clujeni, cuvintele sunt prea puţine pentru a putea exprima mulţumirea pentru faptul că duminică dumneavoastră mi-aţi acordat încredere, mi-aţi acordat votul, astfel încât să pot continua munca la Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a declarat Emil Boc, într-un filmuleţ postat, luni după-amiază, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că nu va uita niciodată că oamenii l-au votat.

”De asemenea, vă mulţumesc tuturor celor care nu m-aţi votat, vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată şi auzită. La Cluj, am reuşit şi vom reuşi întotdeauna împreună. Am fost, sunt şi voi rămâne primarul tuturor clujenilor”, a conchis el.

Potrivit PNL, Emil Boc a obţinut 45 la sută din voturile pentru Primăria Cluj-Napoca.

Citește și
George Scripcaru
Rezultate alegeri locale 2024 Brașov. George Scripcaru se întoarce la Primărie. Cine va conduce CJ Brașov

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi-a asigurat un nou mandat cu 48 la sută din voturi.

În 2020, Emil Boc a obţinut 72.753 de voturi, fiind urmat de candidatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu – 8.024 de voturi. Atunci, preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj a fost câştigată de Alin Tişe – 126.942 voturi, el fiind urmat de Cătălin Sălăgean - 32.222.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult