Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alegeri locale în Ploiești, 2024. Cine sunt cei cei zece candidați la funcția de primar

Potrivit datelor centralizate de Expert Forum, în urma informațiilor publicate de Biroul Electoral Central, în Ploiești s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar, la alegerile din iunie 2024, zece candidați.  

Harta interactivă a tuturor candidaților la alegerile locale din iunie 2024, un instrument online util pentru alegătorii care vor să consulte listele complete ale ofertelor electorale, poate fi consultată aici.

Candidații la funcția de primar în Ploiești:

- Cristian Nica (PNL) - Florian Săraru (AUR) - Liviu-Andrei Volosevici (PSD) - Răzvan Enescu (Alianța Dreapta Unită) - Cristina Toma (România ECO - Echitate, Comunitate și Onestitate) - Cătălin Beciu (Partidul Național de Centru) - Marian Doru (Partidul Patrioților) - Elena Dolniceanu (Partidul România în Acțiune) - Mihail Urzeală (Partidul Ecologist Român) - Laurențiu Polițeanu (independent)

Potrivit Agerpres, Andrei Volosevici a obţinut, în 2008, primul său mandat de primar al Ploieştiului, candidând din partea PDL.

Citește și
alegeri locale
Alegeri locale în Oradea, 2024. Cine sunt cei șapte candidați la funcția de primar. Nu este niciun independent

În 2012, el a candidat din nou, însă a pierdut alegerile în favoarea candidatului PSD, Iulian Bădescu, trimis ulterior în judecată de DNA în două dosare.

În 2020, Volosevici a candidat din nou pentru funcţia de primar al Ploieştiului, obţinând al doilea său mandat, candidând din partea PNL.

La scurt timp după alegeri, între Volosevici şi conducerea judeţeană şi cea locală a PNL au apărut neînţelegeri care s-au adâncit de-a lungul anilor, iar, în urmă cu aproape un an, Volosevici a anunţat că va candida pentru un nou mandat, însă din partea PSD.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult