Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Peste 300 de producători locali fac parte din programul susținut de Mega Image ”Gusturi românești de la gospodari”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 300 de producători locali fac parte din programul ”Gusturi românești de la gospodari” și cultivă, pe pământul nostru românesc, legume și fructe de sezon. Imediat după cules, legumele și fructele proaspete sunt livrate în magazinele Mega Image.

Suntem în plin sezon de verdețuri și legume de primăvară, cultivate în program – salată verde, ceapăverde, lobodă, ridichi, stevie, pătrunjel, leuștean, dovlecei, castraveți cornișon și multe altele. Legumele sunt cultivate cu grijă, verificate atent în fiecare etapă de cultivare, ca să-și păstreze gustul bun și să fie sănătoase.

Fructe și legume, atent controlate, pas cu pas, curate, sănătoase, direct din grădina gospodarilor. Bune și pentru noi toți pe masă, și pentru producătorii noștri din România.

Adrian Nicolescu, vicepreședinte Marketing Mega Image: ”Mii de kilograme de verdețuri și legume de primăvară sunt livrate zilnic în depozitele Mega Image, abia culese de producătorii locali. Sunt culese de dimineață și în doar câteva ore ajung în depozite, apoi la noi în magazine.

Înainte de cultivare, sunt făcute analize de apă și sol, iar după cules, toate fructele și legumele sunt analizate în laboratoare de specialitate pentru identificarea posibilelor reziduuri pesticide sau metale grele. Astfel, toate produsele de la raft sunt sigure pentru consum și au garanția calității”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult