Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Magazinele Mega Image, aprovizionate cu legume proaspete prin programul ”Gusturi românești de la gospodari”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 220 de producători locali din programul ”Gusturi românești de la gospodari”, dezvoltat de Mega Image, cultivă legume de sezon și le livrează în magazine proaspete, imediat după cules.

Colaborarea cu Mega Image le asigură preluarea întregii cantități de legume pe tot sezonul, un preț sigur și dezvoltarea continuă în legumicultură prin consultanța oferită de inginerul horticultor din program.

Suntem în plin sezon de roșie, atent cultivată în program pentru gust. În medie, peste 25 de tone de roșii ajung acum în sezon din grădinile fermierilor direct în depozitele Mega Image. Apoi pleacă spre rafturi, în magazine. Și mai e loc în program, care crește de la an la an prin noi fermieri care se alătură.

Valu Ionuţ, legumicultor în program: ”Tot ce cultivăm noi aici e natural, e direct în pământ. Roșiile trebuie să fie gustoase, dar și sănătoase. Și noi nu facem niciun compromis legat de gust și calitate. Şi asta este munca noastră, să le creștem așa cum trebuie, să le livrăm proaspete, direct din grădină, de aici de la noi, pentru clienții Mega Image. Mega Image ne sprijină cu tot ce avem nevoie ca să cultivăm legume sănătoase, cu analiza apa, sol, semințe profesionale şi mai ales cu consultanta inginerului agronom. Este un program care ne lasă să dormim liniștiți, avem unde să livrăm toată marfa, primim prețul corect și creștem cu fiecare an. Recomand pentru toți legumicultorii. Acum, am cules aproape 2 tone de roșii pe care deja le livrăm în depozite. Totul e proaspăt.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult