Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Legumele Mega Image au gust bun și sunt crescute sănătos, la țară

Your browser doesn't support HTML5 video.

În programul Gusturi românești de la gospodari dezvoltat de Mega Image alături de peste 220 de producători locali, aceștia cultivă fructe și legume doar prin agricultură sustenabilă, direct în sol, în solarii sau în livezi atent supravegheate.

Tratamentele se fac la recomandarea inginerului agronom din program, iar la unele legume dăunătorii sunt tratați natural, totul pentru a păstra gustul bun, de la țară.

Fructele și legumele sunt curate, sănătoase și ajung din grădinile gospodarilor direct în magazine în mai puțin de 24 de ore de la cules.

Ioana, producător local: „Tot ce cultivăm noi aici e natural, e direct în pământ. Roșiile și toate celelalte legume trebuie să fie gustoase, dar și sănătoase. Si asta este munca noastră, să le creștem așa cum trebuie, să le livrăm proaspete, direct din grădină, de aici de la noi, pentru clienții Mega Image. Mega Image ne sprijină cu tot ce avem nevoie ca să cultivăm legume sănătoase, cu analiza apa, sol, semințe profesionale si mai ales cu consultanta inginerului agronom. Legumele sunt sigure pentru toată familia și noi consumăm direct de aici”.

Adrian Nicolaescu, reprezentant Mega Image: „Să faci agricultură sustenabilă nu e ușor. Iar noi, ca retailer, suntem responsabili de legumele și fructele pe care le oferim clienților noștri. Legumele și fructele trebuie să fie curate, sănătoase și, mai ales, să își păstreze gustul bun. De aceea, de peste 7 ani, lucrăm alături de producătorii locali și supraveghem atent, pas cu pas, întregul proces de cultivare, de la sămânță până la cultivare. În programul Gusturi românești de la gospodari investim în gust și în siguranța legumelor și suntem parteneri pe termen lung cu toți producătorii care fac parte din program, cărora le oferim o afacere la cheie”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult