Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Cea de-a 4-a editie a caravanei Plata cu PET, lansată de Carrefour România

Your browser doesn't support HTML5 video.

Carrefour România a lansat cea de-a 4-a ediție a caravanei Plata cu PET.

La Carrefour, clienții au posibilitatea să plătească cu ambalaje reciclabile (PET, doze de aluminiu sau ambalaje de sticlă), pentru a primi la schimb fructe și legume proaspete de la producătorii locali. În felul acesta, ambalajele devin o monedă de schimb, iar clienții contribuie la protecția mediului, susțin producătorii locali și se pot bucura de produse românești, proaspete.

Alina Gamauf, membru în Comitetul Executiv Carrefour România: „La Carrefour, credem cu tărie că, prin programe dedicate de educare a consumatorilor cu privire la consumul şi utilizarea responsabilă a PET-urilor, a dozelor de aluminiu şi a ambalajelor de sticlă şi prin transformarea acestora în monedă de schimb, ajutăm clienții să adopte obiceiuri mai sănătoase. Astfel, continuăm demersurile de economie circulară, din dorința de a arăta societății faptul că printr-un comportament responsabil, putem trăi într-un mediu mai bun şi mai curat.”

Campania Plata cu PET va staționa în 20 de orașe din țară, câte cinci zile în fiecare oraş inclus în program. Detalii despre traseul caravanei găsiți pe pagina oficială a retailerului, la categoria știri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult