Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Agenția SEO Cupcake anunță participarea la protestul "România vrea Autostrăzi”

(P) Board-ul SEO Cupcake (agenție ce oferă servicii de optimizare SEO în România) ce activează din septembrie 2012 în domeniul marketing-ului online a luat decizia de a participa, cu cei 30 de angajați, la campania care sprijină construirea autostrăzilor. 

Așadar, toată lumea își va opri activitatea vineri, pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute, în semn de solidaritate cu ceilalți protestatari și cu inițiatorul campaniei, omul de afaceri Ștefan Mandachi. Acesta a făcut apel către toți antreprenorii din țară, dar nu numai, să se alăture cauzei, dorind să tragă un semnal de alarmă într-un domeniu atât de important pentru economia României, dar și pentru siguranța cetățenilor.

“Lipsa autostrăzilor este o problemă care  afectează, atât în mod direct, cât și indirect, pe toți locuitorii României și dorim să ne arătăm sprijinul și susținerea pentru această campanie. Așadar, timp de 15 minute, în data de 15 martie, la ora 15.00 vom lua o pauză și vom protesta, alături de ceilalți români, cu speranța unui viitor mai bun, atât în domeniul transporturilor, cât și în restul domeniilor care lasă de dorit. Considerăm că inițiativele de acest fel trebuiesc încurajate și că orice cetățean poate lupta pentru dreptate, ori de câte ori are ocazia”, este declarația făcută de reprezentanții agenției SEO Cupcake.

Protestul național a luat amploare, odată cu confirmarea de participare a numeroaselor companii din România, dar și a cetățenilor de rând. În timpul grevei generale, se va face inaugurarea primului metru de autostradă construită în Moldova de către Ștefan Mandachi.

Printre cei care au anunțat că se alătură protestului #șieu, se numără: Jysk România Hospice Casa Speranței Kalapod Barrier Electric Plus Elvila Uniunea Studenților din România (USR) și Forumul Tinerilor din România J'ai Bistrot București Himalaya Music Channel si H!t Music Channel Școala de șoferi TEO Cofetăria Alice Zaz Pain Plaisir Gri Com Funky Citizens Laitek Medical Software Marelbo Arhipelago Energiea Big Brands Outlet Brandion Lugera & Makler România

Alături de ei, vor fi și primari din orașe și comune al României, studenți, șoferi, freelanceri, cluburi sportive, companii din domeniul HoReCa, numeroase magazine, centre comerciale sau restaurante.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult