Melania neaga ca ar fi dat "copy-paste" din discursul lui Michelle Obama. Glumele aparute pe seama sotiei lui Donald Trump

Dată publicare: 20-07-2016 07:57
Dată actualizare: 23-07-2016 07:49


Melania Trump nu se face vinovata de plagiat! Consilierii de campanie ai lui Donald Trump neaga vehement ca pasaje din discursul sotiei lui, la Conventia Republicana, au fost copiate dintr-un speech care ii apartine prime doamne, Michelle Obama.

Chiar daca la mijloc ar fi fost eroarea unui angajat, nu a fost nimeni concediat ori sanctionat. Acestea sunt fragmentele din discurs care i-au adus Melaniei Trump acuzatiile de plagiat.

Michelle Obama: "Barack si cu mine am fost crescuti cu aceleasi valori. Sa muncesti din greu pentru lucrurile pe care ti le doresti in viata, faptul ca vorbele tale sunt legamantul tau, ca faci ceea ce spui ca vei face."

Melania Trump: Parintii mi-au imprimat valorile potrivit carora trebuie sa muncesti din greu pentru lucrurile pe care ti le doresti in viata. Faptul ca vorbele tale sunt legamantul tau, ca faci ceea ce spui ca vei face si ca iti tii promisiunea."

Michelle Obama: "Ca tratezi oamenii cu demnitate si respect..."

Melania Trump: "Ca tratezi oamenii cu respect."

Potrivirea izbitoare a iscat o sumedenie de comentarii pe retelele de socializare, unde internautii s-au grabit sa puna pe seama doamnei Trump inclusiv... vorbe faimoase.

Cuvintele emblematice ale lui Neil Armstrong, "acesta este un pas mic pentru un om, un salt urias pentru omenire" sunt insotite de o fotografie graitoare.

"Priviti o poza cu mine si familia mea acasa", este mesajul alaturat unei fotografii cu familia Obama, in care chipul lui Michelle este inlocuit de cel al Melaniei Trump.

"As vrea sa le multumesc celor care mi-au scris discursul: copy si paste", se amuza un alt internaut.

Intr-un interviu acordat recent, Melania Trump declara ca si-a scris singura discursul, si ca a incercat sa apeleze cat mai putin la ajutor.

Donald Trump s-a straduit sa evite subiectul si a precizat doar ca sotia lui a sustinut un "discurs frumos", de "succes". Managerul lui de campanie a interpretat altfel acuzatiile de plagiat.

Paul Manafort, managerul de campanie al lui Donald Trump: "Avem de-a face cu cuvinte si valori comune multora. Aceste acuzatii sunt inca un exemplu ca, daca o femeie ameninta popularitatea lui Hillary Clinton, atunci aceasta va incerca sa o compromita. Asta nu va functiona."

Barack Obama a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect si a spus ca nici macar nu a urmarit ce s-a intamplat in prima zi la Conventia Republicanilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO