Cine este vedeta la care facea referire Trump, intr-o inregistrare obscena. "Sunt zero sanse sa ma retrag". VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

AUDIO si VIDEO. Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump si-a cerut scuze vineri, dupa publicarea unei inregistrari video din 2005 in care un microfon deschis din greseala l-a surprins facand comentarii obscene.

Urmariti acest subiect si pe Twitter: @StirileProTV

Inregistrarea este inclusa intr-un articol din Washington Post, citat de Reuters si preluat de Agerpres, accesibil pe pagina de internet.

Donald Trump si-a cerut scuze, insa a declarat ca sunt "zero sanse" sa renunte la candidatura.

Trump discuta despre femei cu moderatorul de televiziune Billy Bush de la "Access Hollywood", caruia i-a explicat ca "daca esti vedeta, te lasa" (n. red. - cu sensul evident "sa faci sex cu ele").

Citește și
tim kaine, mike pence
Atacuri si insulte in prima dezbatere a potentialilor vicepresedinti ai SUA. Tim Kaine l-a numit pe Trump "prost" si "maniac"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

La data respectiva casatorit de cateva luni cu a treia sa sotie, Melania, Trump povesteste cum "s-a dat" la o alta femeie, si ea casatorita, dar n-a avut succes.

Potrivit Daily Mail, femeia la care Trump a facut referire este Nancy O'Dell, gazda unei emisiuni din SUA.

"A fost o gluma de vestiar, o conversatie privata care a avut loc acum multi ani. Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai urate pe terenul de golf - nici pe departe.

Imi cer scuze daca s-a simtit cineva jignit", a declarat Trump intr-un comunicat transmis de stafful sau de campanie.

De asemenea, candidatul la presedintia SUA a transmis un mesaj VIDEO pe pagina sa de Facebook, in care afirma ca si-a cerut de mult scuze pentru aceste vorbe pe care le-a spus "acum un deceniu".

Liderul Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, republicanul Paul Ryan, a afirmat vineri ca este "dezgustat" de comentariile obscene ale candidatului partidului sau la presedintia SUA, Donald Trump, informeaza AFP.

Ryan, care urmeaza sa participe sambata la un eveniment politic in statul sau, Wisconsin, a anuntat ca Trump nu va mai mai merge acolo. Ulterior, stafful de campanie a anuntat participarea, in locul sau, a candidatului la postul de vicepresedinte, Mike Pence.

"Sund dezgustat de ce am auzit astazi. Femeile trebuie protejate si admirate, nu tratate ca niste obiecte. Sper ca dl. Trump va gestiona aceasta situatie cu seriozitatea corespunzatoare si se va stradui sa demonstreze tarii ca are mai mult respect pentru femei decat sugereaza aceasta inregistrare video", a declarat Ryan intr-un comunicat de presa.

Nu este prima oara cand liderul parlamentar republican se delimiteaza de declaratii ale candidatului partidului sau. Pe de alta parte, Ryan si-a afirmat in repetate randuri sustinerea pentru Trump, in cursa pentru Casa Alba impotriva candidatei Partidului Democrat, Hillary Clinton.

A doua dezbatere televizata intre Hillary si Trump

Cea de-a doua dezbatere televizata a campaniei prezidentiale americane va fi difuzata in direct duminica in peste 200 de sali de cinema din Statele Unite ale Americii (SUA), a anuntat grupul Regal Cinemas, citat de AFP.

Prima dezbatere televizata dintre candidatul republican Donald Trump si rivala sa democrata Hillary Clinton, ce a avut loc pe 26 septembrie, a fost urmarita de circa 84 de milioane de telespectatori, un numar record.

Ea a detronat singura dezbatere organizata in 1980 intre candidatul republican Ronald Reagan si presedintele democrat care isi incheia mandatul, Jimmy Carter, fiind urmarita de 80,6 milioane de telespectatori.

Salile de cinema care vor difuza dezbaterea, organizata la ora locala 21,00 (1,00 GMT, luni ) in campusul Universitatii Washington din Saint-Loius (Missouri), sunt repartizate aproape pe tot cuprinsul tarii, din Texas pana in Alaska.

CITITI SI: Analiza CNN. Cat adevar au spus si cat au mintit Hillary Clinton si Donald Trump in timpul primei dezbateri televizate

Sondaje electorale in SUA: Hillary reuseste sa conduca in fata lui Trump cu doar 5 procente

Cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale americane, Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump cu cinci puncte, intr-un nou sondaj publicat vineri, ea fiind sustinuta acum si de independentii care dezerteaza din tabara adversarului sau republican, relateaza AFP.

Fostul secretar de stat este creditat cu 45% din intentiile de vot fata de 40% pentru Donald Trump, potrivit acestui sondaj Quinnipiac, care la 26 septembrie atribuia celor doi candidati la Casa Alba 44%, respectiv 43% din optiunile alegatorilor.

Cei doi candidati mai putin vizibili, libertarianul Gary Johnson si candidata Partidului Verzilor, Jill Stein, sunt creditati cu 6% si, respectiv, 3% din intentiile de vot.

Schimbarea cea mai notabila dupa 26 septembrie, data primei dezbateri prezidentiale dominata de Hillary Clinton, este ca independentii par sa-si fi schimbat tabara. Ei se pronunta de acum in proportie de 46% in favoarea candidatei democrate, fata de 32% pentru Trump.

Luna trecuta, aceste procente erau de 42%-35% in favoarea republicanului.

De atunci, Donald Trump a fost foarte criticat pentru ca a atacat o fosta Miss Univers - dupa o capcana intinsa de tabara Clinton. Iar democratii au exploatat pe larg dezvaluirea potrivit careia miliardarul nu si-ar fi platit impozitele timp de 18 ani, declarand pierderi de 916 milioane de dolari in 1995.

Fara surprize, electoratul feminin este mai favorabil lui Hillary Clinton (53% fata de 33%), barbatii preferandu-l pe Trump (49% fata de 37%) in sondajul Quinnipiac.

Realizat miercuri si joi pe un esantion de 1.064 de potentiali alegatori, cercetarea a confirmat tendinta recenta care o arata pe Hillary Clinton consolidandu-si avansul.

Ea este creditata acum cu 44,2% fata de 40,5% din intentiile de vot, potrivit mediei sondajelor realizate de la sfarsitul lunii septembrie de site-ul Real Clear Politics. Si ea castiga astfel teren in statele-cheie, unde se va decide scrutinul.

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
New York Times a numarat toate insultele lui Donald Trump de pe Twitter. Magnatul a lansat pana acum 273 de jigniri
New York Times a numarat toate insultele lui Donald Trump de pe Twitter. Magnatul a lansat pana acum 273 de jigniri

Donald Trump are sangele fierbinte si se foloseste de Twitter ca de un mijloc de refulare, noteaza The New York Times, care a decis sa contabilizeze insultele proferate de candidatul republican la Casa Alba pe parcursul a ceva mai mult de un an.

Atacuri si insulte in prima dezbatere a potentialilor vicepresedinti ai SUA. Tim Kaine l-a numit pe Trump
Atacuri si insulte in prima dezbatere a potentialilor vicepresedinti ai SUA. Tim Kaine l-a numit pe Trump "prost" si "maniac"

S-a lasat cu scantei la prima si singura dezbatere a candidatilor la functia de vicepresedinte al Statelor Unite. Repulicanul Mike Pence si democratul Tim Kaine au schimbat insulte si s-au intrerupt in mai multe randuri.

Efectele primei dezbateri prezidentiale din SUA. Clinton l-a devansat in sondaje pe Trump. Ce opinii au americanii
Efectele primei dezbateri prezidentiale din SUA. Clinton l-a devansat in sondaje pe Trump. Ce opinii au americanii

Candidata democrata Hillary Clinton are un avans de 5% in fata republicanului Donald Trump in cursa prezidentiala americana, potrivit ultimului sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat publicitatii vineri, relateaza Reuters.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.