De ce a votat presedintele Klaus Iohannis abia la 18:30. "Am inteles ca domnia sa a avut probleme tehnice"

Ultima actualizare: 08-06-2016 06:56

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi avut niste "probleme tehnice" in privinta arondarii la o sectie de votare si ca isi va exercita acest drept pana la inchiderea urnelor.

"Niciun om in Romania nu are dreptul sa-si exercite dreptul la vot decat daca are indeplinite conditiile. Am inteles ca domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins intr-o sectie de votare. (...) Nu a putut vota pentru ca nu era prins intr-o sectie anume, unde trebuia repartizat si acolo pe o lista suplimentara. Nu stiu, nu am inteles, cred ca pana la ora 21,00 si presedintele Romaniei va vota", a declarat, duminica, Preda, intr-o conferinta de presa.

Pe 28 aprilie, presedintele Klaus Iohannis anunta ca si-a facut viza de resedinta pentru Bucuresti si ca va vota in Capitala la alegerile locale.

"Este bine sa se stie ca mi-am facut viza de resedinta pe Bucuresti, adica voi vota la alegerile locale aici pentru primar general si de sector si pentru CGMB si de sector", preciza Iohannis, adaugand ca astfel va fi mai interesat de modul in care se face campanie electorala in Capitala.

In cele din urma, presedintele a votat undeva in jurul orei 18:30.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO