Sediul PDL din localitatea Vulcan a fost spart. A fost furata agenda cu programul de campanie

Ultima actualizare: 24-10-2012 21:06
Politia

Sediul PDL din localitatea hunedoreana Vulcan a fost spart, in noaptea de joi spre vineri. Hotii au furat un laptop si agenda de lucru a partidului, in care se aflau acte ale formatiunii si era notat tot programul de campanie in derulare.

Presedintele PDL Vulcan, Constantin Cocosi-Vartopeanu, a declarat ca vineri dimineata sediul partidului a fost gasit spart.

"Ne-au furat un laptop si o agenda de lucru in care aveam toate datele de campanie. Acolo aveam notat tot programul, aveam acte de donatie, facturi si detaliile legate de campania noastra electorala", a spus presedintele PDL Vulcan, Constantin Cocosi-Vartopeanu. El a adaugat ca a fost anuntata Politia, iar un echipaj a inceput verificarile si a luat amprente.

Potrivit sursei citate, hotii au intrat in sediu pe usa de la intrare, pe care au spart-o. Comandantul Politiei din Vulcan, Toma Mihu, a declarat ca exista "urme clare de efractie, de intrare in incapere prin fortare a usii din termopan".

Mihu a spus ca sediul nu a fost devastat si ca primele verificari indica o actiune de furt foarta scurta, de cateva secunde doar.

"Avem un cerc de suspecti si facem verificari. Au luat ce au gasit pe masa, laptopul si o agenda, cum au spus ei (cei din PDL - n.r.), si au plecat", a spus Mihu, adaugand ca in zona sediului PDL nu exista sistem de supraveghere video.

Cocosi-Vartopeanu candideaza la functia de primar din partea Uniunii Social Populare, alianta infiintata in judetul Hunedoara intre PDL, UNPR si PNTCD.

 

Mai multe stiri despre alegeri puteti citi in sectiunea noastra speciala pentru alegeri locale

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO