Bolnavi in scaun cu rotile care au facut drumul degeaba si incidente cu urna mobila. Momente tragicomice la votul de duminica

Ultima actualizare: 28-05-2014 07:05

Intrebarea zilei a fost "eu cum votez?". Dovada ca mai multi pacienti ai Spitalului Universitar din Bucuresti s-au deplasat cum au putut, in scaune cu rotile, la o sectie unde nu au putut vota.

In schimb, urna mobila a ajuns fara peripetii la fostul candidat la prezidentiale Ninel Potarca, "arestat la domiciliu".

Lepadatu Marcel: "Ceva anormal. Daca cineva crede ca cineva cu tijele astea in picior se duce sa voteze la 2-3 sectii, e strigator la cer, cu legile pe care le dau ei. Sunt oameni care au vrut sa voteze, dar sunt oameni imobilizati la pat care nu se pot misca. N-a venit nicio urna mobila, nimic. Ne-au adus cu salvarea si uite ca nu votez ca nu am voie."

Unii pacienti au fost adusi cu ambulanta la cea mai apropiata sectie de Spitalul Universitar. Dar nu au putut vota pentru ca au domiciliul in Bucuresti.

Vinovati de incurcatura sunt tot pacientii: nu au facut cereri pentru urna mobila, sustine administratia spitalului.

Administratia Spitalului de urgenta din Galati a rezolvat problema joi, cand a depus la Biroul Electoral Judetean cererile pacientilor.

Si Ninel Potarca, fost candidat la presedintia Romaniei, aflat in arest la la domiciliu, a reusit sa cheme urna acasa.

Ca sa scape de gura lui Bobita, Ninel Potarca si-a invitat oaspetii in palat. Aici, alta problema: votul urma sa fie complet secret, insa camera alaturata era... inchisa.

Membrii unei comisii din Galati au ramas cu gura cascata cand in sectie a intrat o mireasa.

Raluca si Ionel Ionita - miri: "Nici n-am dormit, direct cu buletinul pregatiti sa votam. Ce urmeaza? Ciorba de potroace."

Si mai incurcati au fost membrii unei comisii din Capitala, dupa ce un domn a iesit din cabina cerand sa i se spuna exact unde sa puna stampila de vot.

Una peste alta, romanilor le-au lipsit duminica si cheful, si informatiile pentru a sti ce voteaza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO