(P) Honor 90, o evoluție a seriei de telefoane midrange high-end a companiei. Pachetul complet de accesorii

telefon

Honor 90 este cel mai recent telefon din gama de mijloc a companiei, aflat în competiție cu modele precum Google Pixel 7a sau alte produse similare.

 

Noul Honor 90 este o evoluție a seriei de telefoane midrange high-end de la Honor, iar punctul forte al acestui model este ecranul quad-curbat, cu o rată de refresh de 120 Hz și tehnologia LTPO, dar și camerele foto și bateria.

O componentă foarte importantă este procesorul de la Qualcomm, Snapdragon 7 Gen1 Accelerated Edition 5G, HONOR 90 fiind alimentat de interfața HONOR MagicOS 7.1, bazată pe Android 13. Tot acest echipament este susținut de o baterie generoasă de 5000mAh, ajutată de tehnologia HONOR SuperCharge de 66W.

Ecran certificat pentru pasionații de filme

Cu certificările HDR10+, ecranul de la Honor 90 este verificat pentru a oferi experiențe cinematografice de top, care vor încânta chiar și cinefilii pretențioși.

De asemenea, HONOR 90 a primit certificarea TÜV Rheinland Flicker Free - pentru vizionare mai confortabilă, fără pâlpâiri, chiar și la niveluri mai scăzute de luminozitate - și a atins un nivel de atenuare fără riscuri, perfect pentru generația de astăzi, avidă de divertisment, care petrece ore întregi vizionând și urmărind conținut pe smartphone.

Citește și
accident
Șoferiță grav rănită după ce mașina sa a fost lovită de un tren, în Bistrița-Năsăud. Femeia ar fi vorbit la telefon
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Echipat cu afișaj de noapte special, HONOR 90 va regla automat afișajul în culori mai calde și va elimina culorile cu stimulente circadiene ridicate, pentru a reduce cantitatea de lumină albastră, asigurând secreția de melatonină pentru a îmbunătăți somnul. Funcția permite o creștere cu 20% a nivelului de melatonină, ajutându-i pe utilizatori să aibă un somn mai lung și de mai bună calitate.

Camere FOTO performante

Sistemul HONOR 90 cu trei camere foto cuprinde o cameră principală de 200 MP, o cameră ultra wide și macro de 12 MP și o cameră de adâncime de 2 MP în partea din spate a dispozitivului. Camerele sunt dispuse într-un design "Mirror Luna", cu cercuri și elipse suprapuse, inspirat de frumusețea fazelor lunii. În fruntea sistemului cu trei camere, puternica cameră principală de 200 MP este echipată cu un senzor de 1/1,4 inch, a cărui dimensiune a crescut cu 25% față de generația anterioară și care îmbunătățește capacitatea de detectare a luminii cu 11%. Nivelul de detaliu este pur și simplu incredibil. Cu 200 de milioane de pixeli în fiecare fotografie, puteți chiar să măriți la 1/8 dintr-o fotografie făcută cu HONOR 90 și să vedeți fiecare detaliu. Dimensiunea mai mare a senzorului îmbunătățește, de asemenea, performanța în condiții de iluminare slabă, pentru a oferi imagini de înaltă definiție cu o claritate bună. În modul Noapte, senzorul mare oferă fotografii de noapte clare și transparente.

Spre deosebire de alte dispozitive, nu trebuie să așteptați după apăsarea butonului de declanșare atunci când fotografiați în modul Noapte. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei ”HONOR Image Engine”, care permite utilizatorului ca, pur și simplu, să îndrepte telefonul și să fotografieze, fiind sigur că detaliile vor fi luminoase. Pentru scenarii de fotografiere în condiții de iluminare slabă, utilizatorii pot profita, de asemenea, de îmbinarea pixelilor 16 în 1, pentru a crește masiv informațiile luminoase capturate într-un pixel (echivalent cu 2,24μm), pentru a produce fotografii bine iluminate.

Utilizatorii pot realiza un portret excelent nu numai în zoom 1x pentru a surprinde mai mult din fundal, ci și în zoom 2x pentru un portret care se concentrează mai mult pe subiect. Efectele bokeh au fost, de asemenea, îmbunătățite, oferind o tranziție mai naturală între efectul de blur și subiectul fotografiei.

Camera ultra wide și macro de 12 MP de laq HONOR 90 are o deschidere f/2.2 și un câmp vizual de 112°, care permite utilizatorilor să captureze cu ușurință unghiuri mai largi, fiind ideală pentru fotografii de peisaj și arhitectură. Cu o distanță minimă de focalizare de 2,5 cm, obiectivul cu unghi larg le permite utilizatorilor să facă fotografii de aproape, pentru a surprinde mai multe detalii.

Inteligența Artificială, prezentă pe HONOR 90

HONOR 90 utilizează inteligența artificială pentru înregistrările video. Acest model de telefon știe automat să recunoască scena de filmare, pentru a recomanda cel mai potrivit mod video: Video portret, Video HDR, Close-up, Multi-video și Solo-cut. De asemenea, în timpul înregistrării, HONOR 90 utilizează tehnologia de optimizare AI, pentru a ajusta automat parametrii videoclipului. Cu ajutorul tehnologiei AI Sharpening și AI SR, fiecare cadru al unui videoclip poate fi îmbunătățit, creând scene mai clare, cu o gamă dinamică mai mare. În plus, HONOR 90 dispune de funcția Always-on HDR Effect, care permite ca videoclipurile SDR să fie îmbunătățite în efect HDR și videoclipurile HDR10 să fie îmbunătățite în efect HDR10+, oferind culori vii și mai multe detalii. Prin utilizarea microfonului dublu și prin intermediul a peste 100 de scene reale de antrenament AI, HONOR 90 realizează o reducere omnidirecțională a zgomotului, cu un raport semnal-zgomot de 20dB, care este aproape de un aparat de înregistrare profesional.

Acest lucru poate ajuta utilizatorul, să filtreze zgomotul de fond, cum ar fi claxoanele din trafic sau strigătele oamenilor atunci când filmează, permițând captarea mai clară a vocilor umane, fără alte perturbații de zgomot. Toate aceste caracteristici fac din HONOR 90 un dispozitiv de vlogging foarte bun. Dispozitivul are chiar și un ”Asistent Vlog AI”, care analizează detaliile cheie în timp real.

După înregistrare, utilizatorii pot face clic pe opțiunea "Instant Movie", pentru a produce un clip video de 15 secunde, numai bun pentru social media, în doar câteva clipe.

Pachet complet de accesorii

Procesor Snapdragon Honor 90 dispune de o putere de procesare de nivel mediu, inclusiv un chipset Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, 8 GB de RAM și 256 GB de stocare, existând și o versiune cu 12 GB de RAM și 512 GB de stocare. În ceea ce privește conectivitatea, suportă Wi-Fi 6, 5G și Bluetooth 5.2, cu suport pentru LE, SBC, AAC, LDAC, aptX și aptX HD.

Portul USB-C și slotul pentru card dual-SIM se găsesc în partea de jos.

În cutie, Honor 90 este livrat cu un pachet complet de accesorii, inclusiv un încărcător rapid de 66 W, un cablu USB-A la USB-C, o carcasă TPU simplă, instrumentul de scoatere a SIM-ului, cardul de garanție și ghidul de pornire rapidă.

Sistemul de operare al Honor 90 este Android 13 - cu interfața Honor MagicOS 7.1 aplicată. Potrivit Android Police, Honor promite doar două actualizări majore de Android și trei ani de patch-uri de securitate pentru Honor 90, ceea ce este mai puțin decât oferă alți producători în aceeași gamă de prețuri.

În ceea ce privește software-ul, în majoritatea cazurilor, acesta funcționează bine în utilizarea de zi cu zi, fiind relativ ușor de utilizat chiar și pentru cei care sunt obișnuiți cu telefoanele Google sau Samsung.

Honor a adăugat câteva caracteristici interesante, cum ar fi Honor Connect, care facilitează controlul PC-ului, tabletei Honor și telefonului Honor printr-un cursor mobil. Există și gesturi utile, precum dublul touch - pentru a înregistra ecranul. De asemenea, glisarea de la margine înapoi și menținerea apăsată activează un panou lateral care permite utilizarea aplicațiilor în mod fereastră.

În România, HONOR 90, versiunea cu 12GB RAM, 512GB stocare și 5G costă aproximativ 2300 de lei.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Românii plecați în străinătate vor putea suna acasă, în țară, de pe orice telefon, la tarifele locale
Românii plecați în străinătate vor putea suna acasă, în țară, de pe orice telefon, la tarifele locale

În câteva luni, românii plecați în străinătate vor putea suna acasă, în țară, de pe orice telefon, la tarifele locale. La Strasbourg, europarlamentarii au votat eliminarea costurilor suplimentare în interiorul Uniunii Europene.

Șoferiță grav rănită după ce mașina sa a fost lovită de un tren, în Bistrița-Năsăud. Femeia ar fi vorbit la telefon
Șoferiță grav rănită după ce mașina sa a fost lovită de un tren, în Bistrița-Năsăud. Femeia ar fi vorbit la telefon

O femeie de 56 de ani a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren de călători, la ieșirea din Viișoara, județul Bistrița-Năsăud.

Marcel Ciolacu primește în fiecare dimineață pe telefon același mesaj ciudat. Ce scrie în acesta
Marcel Ciolacu primește în fiecare dimineață pe telefon același mesaj ciudat. Ce scrie în acesta

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Deva, că are un prieten bun care în fiecare dimineaţă îi scrie "Jos Guvernul!".

Noutățile absolute pe care le aduce noua gamă iPhone 15. Ce face butonul de volum de pe lateral și care telefon e din titan
Noutățile absolute pe care le aduce noua gamă iPhone 15. Ce face butonul de volum de pe lateral și care telefon e din titan

Peste două milioane de oameni din întreaga lume au urmărit marți seară, în timp real, evenimentul de lansare a noilor telefoane Apple.

NATO a reacționat după ce au fost descoperite noi bucăți pe teritoriul țării: „Suntem solidari cu România”
NATO a reacționat după ce au fost descoperite noi bucăți pe teritoriul țării: „Suntem solidari cu România”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a exprimat solidaritatea Alianţei cu România, într-o convorbire la telefon cu preşedintele României, Klaus Johannis, după ce bucăţi dintr-o dronă au fost găsite pe teritoriul ţării.

Recomandări
Rusia ar putea să nu înceapă un război total cu NATO, dar Putin are un plan pentru a distruge Alianța din interior
Rusia ar putea să nu înceapă un război total cu NATO, dar Putin are un plan pentru a distruge Alianța din interior

Rusia este slăbită din cauza războiului din Ucraina și nu poate ataca NATO, dar se pare că Vladimir Putin ar avea, totuși, un plan de a distruge Alianța din interior, spun experții.

INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”
INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”

Sebastian Burduja, candidat PNL la Primăria Capitalei, este încrezător în șansele sale în cursa pentru șefia PMB.

ANIMAȚIE. Cum au fost atacați polițiștii de frontieră din Timiș, când încercau să oprească traficanții de migranți
ANIMAȚIE. Cum au fost atacați polițiștii de frontieră din Timiș, când încercau să oprească traficanții de migranți

A fost stare de alertă toată ziua în Timiș, după ce doi polițiști de frontieră au fost răniți în timp ce încercau să captureze o rețea de migranți care voia să iasă ilegal din România.