Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a deciziilor. E bine să fim precauţi, să nu luăm o hotărâre în pripă, să nu regretăm, mai ales dacă sunt implicaţi şi cei dragi.

Vibraţia zilei este 3 şi o să putem spune lucrurilor pe nume.

(VĂRSĂTOR)
E bine să faceţi o verificare a maşinii înainte de a pleca la drum şi o să vă asiguraţi că e totul funcţional şi că actele sunt în regulă. Apar lucruri noi în viaţa voastră, oameni noi care să vă lumineze viaţa şi să vă facă să speraţi la o împlinire pe mai multe planuri.

(PEŞTI)
Se poate să aflaţi o veste bună de la cineva care vrea să ieşiţi la cafea ca să vă spună mai multe şi o să vedeţi dacă se-ntrevede o relaţie. Cineva care va vrea înapoi vă caută şi o să se dea peste cap să vă convingă că nu se mai poate cineva mai bun, care să vă iubească aşa cum o face el, ea, mă rog.

(BERBEC)
O să vă bucuraţi de o recompensă oricât de mică din partea şefilor şi n-o să lăsaţi ștacheta jos c-aveţi nevoie de o şi mai mare vizibilitate. Puteţi începe o viaţă nouă, să practicaţi o altă meserie, să vă puneţi tot talentul la vedere, să căpătaţi notorietate şi bani.

Citește și
zodiac
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

(TAUR)
Vă pregătiţi să luaţi cu asalt o materie de studiu, nişte examene şi o să aveţi spor la treabă, rezultate de top. V-aşteaptă cineva departe şi o să vă priască deplasarea, o să fie un câştig spiritual, în primul rând şi apoi unul material, dac-o să şi munciţi ceva pe-acolo.

(GEMENI)
Se poate să legalizaţi în sfârşit un act şi să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină, să puneţi capăt unui demers îndelungat. O s-aveţi posibilitatea să câştigaţi mai mulţi bani şi să vă cumpăraţi nişte lucruri de care-aveti nevoie şi o să vă străduiţi să prelungiţi cât mai mult contractul respectiv.

(RAC)
Se poate să faceţi o cheltuială extrabugetară care să vă destabilizeze un pic bugetul, dar o să apelaţi la rezerve dacă e ceva. Poate vă răzgândiţi în privinţa unei deplasări la studii, la muncă, sau ca să încercaţi o relaţie, o convieţuire care v-ar putea duce şi la căsătorie.

(LEU)
Se pare c-o să reuşiţi să detensionaţi atmosfera din relaţia de cuplu şi poate vă propuneţi o ieşire la sfârşit de săptămână la aer curat. O întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o afacere, să vă daţi acordul cu privire la bani şi la alte contribuţii şi o să puteţi bate palma.

(FECIOARĂ)
Foarte posibil rendez-vous şi anumite aspecte ale vieţii în doi se vor rezolva mai bine decât aţi fi crezut. O să primiţi un răspuns de la bancă, referitor la un credit, la reeşalonarea ratelor, sau e altceva pe care l-aţi cerut şi s-a găsit o soluţie.

(BALANŢA)
Poate vă decideţi în sfârşit, să treceţi peste o supărare mai veche cu fiinţa iubită şi să faceţi că relaţia să meargă mai departe. Poate aveţi de gând să luaţi nişte lucruri pentru interiorul locuinţei şi o să alegeţi variantă convenabilă - în rate, on line, sau la reduceri.

(SCORPION)
Poate vă-ngrijiți, în sfârşit, şi de sănătate, să scăpaţi de problemele mai vechi care v-au secat de energie. Se poate să găsiţi o formă de sponsorizare şi să avansaţi cu proiectele în care v-aţi pus mari speranţe, pentru că e un moment favorabil, din punct de vedere financiar.

(SĂGETĂTOR)
Întâlnire de afaceri ca să negociaţi salarii, procente, atribuţiuni şi multe altele - pot fi chiar dure dezbaterile. Un câştig, pot fi bani, obiecte, primiţi cadouri, vi se oferă ceva de care chiar aveaţi nevoie şi o să fiţi încântaţi de situaţie - şi-o s-aveţi şi voi puseu de generozitate.

(CAPRICORN)
E posibil să se pronunţe o sentinţă judecătorească şi să recuperaţi cât mai multe lucruri, bani, poate chiar pe toate. Se poate să vă mutaţi, să faceţi nişte reparaţii pe-acasă, ori să vindeţi maşina, să vă luaţi alta, pentru că e moment bun de vânzare - cumpărare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală

Horoscop 20 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. Acele lucruri pe care le-aşteptam de multă vreme sosesc şi o să avem un gest de întâmpinare, de răspuns, că în sfârşit, ce ne-am dorit s-a-mplinit.

Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche

Horoscop 19 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. E bine să facem cumva s-avem mai multă încredere în noi şi să reuşim măcar anul acesta să ne împlinim dorinţele, să nu ne abatem de la crezul nostru.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.