(P) De ce este important sa ajutăm organismul cu suplimente ce conțin acid hialuronic, dupa vârsta de 25 de ani

acid hialuronic

Cu siguranță ai auzit până acum de acidul hialuronic și modul benefic în care poate acționa acesta asupra menținerii tinereții și sănătății pielii noastre dacă îl introducem în rutina zilnică de îngrijire.

Această moleculă are însă beneficii multiple asupra corpului nostru nu doar din punct de vedere cosmetic și estetic, ci și din punct de vedere medical, prevenind degradarea articulațiilor și cartilajelor sau cicatrizarea leziunilor.

De aceea este important nu numai să știm la ce ne ajută acidul hialuronic, ci și sursele din care putem să îl luăm, mai ales că producția acestuia scade odată cu depășirea vârstei de 25 de ani.

 

Descoperit pentru prima dată în 1934, acidul hialuronic, cunoscut și sub denumirea de hyaluronan sau hialuronat, este o moleculă alcătuită din zaharuri, care se află în țesutul conjunctiv natural al organismului, deci este produs de organismul nostru, și are rolul de a menține hidratarea la nivelul țesuturilor.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Acidul hialuronic nu numai că stimulează producția de colagen care menține pielea elastică, fermă și tânără, luptă împotriva ridurilor, este un puternic antioxidant ce protejează împotriva radicalilor liberi, hidratează tenul, cicatrizează rănile și este folosit în proceduri cosmetice, precum remodelarea buzelor sau a pomeților, dar are efecte miraculoase și din punct de vedere medical.

În medicină, acidul hialuronic ajută la tratarea osteoporozei, vindecarea arsurilor, tratarea problemelor oculare (cataractă, repararea retinei sau transplantul de cornee) sau tratarea afecțiunilor de natură respiratorie.

De ce este important să ajutăm organismul cu suplimente de acid hialuronic după vârstă de 25 de ani?

Așa cum spuneam la începutul articolului, deși acidul hialuronic este produs în mod natural de corpul nostru, după vârstă de 25 de ani, atunci când organismul începe să îmbătrânească din punct de vedere biologic, producția acestuia se diminuează.

Iată ce se întâmplă odată cu scăderea producției de acid hialuronic după 25 de ani:

●      Scade și producția de colagen, proteină responsabilă cu menținerea elasticității și fermității pielii

●      Leziunile cutanate se vindecă mai greu

●      Apar afecțiuni la nivelul articulațiilor din cauza degradării acestora și a cartilajelor

Este așadar necesar să aducem un aport de acid hialuronic din surse externe dacă dorim să ne bucurăm cât mai mult de beneficiile acestuia și să ne menținem nu numai o piele tânără, dar și un organism sănătos.

Din ce surse putem lua suplimente de acid hialuronic?

Dacă dorești să stimulezi producția de acid hialuronic, există numeroase alimente care te pot ajuta cu acest lucru.

Este important să consumi alimente precum carne de pasăre, pește, ulei de pește, spanac, broccoli, avocado, varză Kale, nuci, roșii, citrice sau produse pe bază de soia.

Un mod excelent însă de a te bucura de efecte mai îndelungate ale acidului hialuronic chiar și după vârsta de 25 de ani, dar și pentru păstrarea unui tonus optim al întregului organism este acela de a integra în programul tău alimentar și suplimente ce conțin acid hialuronic.

Ai grijă însă să fie unele de calitate și care să te ajute cu adevărat.

Regulatpro Hyaluron este ultima inovație în materie de elixir de frumusețe, produsul a ani de cercetări a companiei germane Dr. Niedermaier Pharma, specializată în cercetarea, dezvoltarea și marketarea bioconcentratelor enzimatice din grupul Regulatpro. Aceste bioconcentrate enzimatice obținute prin procesul de Fermentare în Cascadă au rolul de a contribui la creșterea nivelului de energie al tuturor celulelor din organism. Pe scurt, această metodă brevetată ajută la absorbția acidului hialuronic în corp și astfel îți vei menține pielea tânără și cu un aspect mai ferm și mai luminos pentru mai mult timp.

Regulatpro Hyaluron este un concentrat obținut din fructe, nuci și legume proaspete și organice, ingrediente ce au o acțiune anti-aging puternică, și este extrem de ușor de administrat și de introdus în programul tău de alimentație zilnică.

Fie că alegi varianta Regulatpro Hyaluron, 350 ml sau Regulatpro Hyaluron, 20 flacoane x 20 ml, cu doar 10 ml din acest concentrat administrat de 2 ori pe zi (dimineața și seara), vei obține un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii tale.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.