(P)Dezinfectanți mâini și soluții medicale

dezinfectanti maini

Personalul medical și persoanele care se confruntă constant cu diverși contaminanți, prin natura activității lor, ar trebui să folosească periodic dezinfectant mâini și dezinfectant de suprafețe.

Acest lucru este necesar nu numai pentru angajații clinicilor, ci este necesar și pentru pacienți (tratarea pielii înainte de injecții, donarea de sânge, intervenție chirurgicală), lucrătorii din industria alimentară, catering, comerț, farmaceutică, cosmetică, parfumerie și alte industrii care necesită respectarea strictă a standardelor sanitare și igienice. Însă, nu este necesar să lucrezi în niciunul dintre aceste domenii pentru a utiliza un astfel de dezinfectant, deoarece acestea pot fi utilizate atât de persoanele adulte, cât și de copii. De asemenea, pot fi utilizate de cei care îngrijesc persoane în vârstă sau persoane bolnave. Magazinul online sterge.ro oferă o gamă bogată de dezinfectanți mâini.

O persoană se confruntă în mod regulat cu pericolul de a contracta tot felul de infecții. Această amenințare este deosebit de ridicată, de regulă, în instituțiile medicale, din cauza concentrării mari de persoane cu diverse boli. De asemenea, există un risc mare de infecție în prezența unei răni deschise, în timpul operației. Prin urmare, este necesar un set de măsuri care să vizeze eliminarea agenților patogeni. Dezinfectanții sunt folosiți pentru dezinfectarea instrumentelor medicale și a diferitelor suprafețe. Asistența și dezinfectarea la timp pot reduce răspândirea infecției și pot elimina complet infecțiile periculoase.

Sortimentul magazinului online sterge.ro include dezinfectanți pentru diverse scopuri, volume și metode de aplicare. De asemenea, magazinul online oferă o gamă largă de dezinfectanți pentru mâini și pentru alte scopuri.

Dezinfectant mâini împotriva microorganismelor

Dezinfectantul de mână acționează datorită compoziției sale complexe. Cu toate acestea, nu este potrivit și pentru curățarea tuturor tipurilor de suprafețe. Dezinfectantul pentru mâini ucide majoritatea microbilor. Când este aplicat pe mâini timp de aproximativ 30 de secunde, va elimina într-adevăr multe forme de bacterii, precum și multe virusuri. S-a dovedit a fi foarte eficient împotriva anumitor forme periculoase de bacterii, cum ar fi stafilococul aureus rezistent la meticilină, care poate provoca boli fatale. Toți oamenii prezintă la un moment dat bacterii pe mâini. Un dezinfectant pentru mâini nu este la fel de eficient la prevenirea tuturor germenilor, deoarece unele virusuri sunt răspândite prin aer de la persoanele infectate, așa cum se întâmplă cu răceala obișnuită. Cu toate acestea, utilizarea dezinfectantului de mâini în școli, este asociată cu o scădere a ratelor bolilor.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Mai ușor de utilizat


Un alt motiv pentru care dezinfectantul de mâini poate fi mai eficient decât spălarea mâinilor, în unele cazuri, este acela că este mai ușor și mai rapid de utilizat. O curățare cu adevărat eficientă a mâinilor necesită apă caldă, săpun și curățare pentru aproximativ două minute. Dezinfectantul de mână poate fi purtat în sticle mici și si actioneaza in aproximativ 30 de secunde, pentru a curăța la fel de eficient ca spălarea mâinilor cu apă și săpun. Cu toate acestea, dezinfectantul de mâini nu va satisface toate nevoile. Acest produs nu îți poate curăța în mod eficient mâinile atunci când sunt expuse sângelui sau fecalelor. Dezinfectantul pentru mâini nu este întotdeauna eficient pentru unele persoane care lucrează în industria alimentară, unde mâinile sunt adesea ude în timp ce pregătesc mâncarea. Nu poate elimina eficient materiile fecale de pe mâini sau de la manipularea gunoiului de grajd, decât după o spălare în prealabil cu apă și săpun.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.