Taur - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Taur compatibilitati
Shutterstock

Taurul este întotdeauna gata să își ia angajamentul într-o relație, dar întârzie să ia inițiativa. Angajamentul este foarte important atunci când Taurul este îndrăgostit.  

Cu greu vei găsi pe cineva mai devotat într-o relație decât Taurul. El luptă pentru relația lor și depune mult efort atunci când vine vorba de cei dragi lui.

Taur – compatibilități

În general, Taurii sunt cunoscuți pentru caracterul lor practic, loialitatea, autenticitatea și valorile familiale.

Atunci când Taurii sunt în cea mai bună formă, sunt capabili să creeze experiențe care îi fac pe ceilalți să se simtă ca acasă, în deplin confort și răsfățați. Totuși, aceste lucruri sunt valabile doar pentru persoanele la care țin foarte mult.

Taurii muncesc din greu și dau dovadă de hotărâre în fața oricărei sarcini. Acest semn zodiacal este cunoscut pentru faptul că poartă pe umerii lui puternici povara emoțională a celor dragi, iar un Taur este de obicei dispus să ajute pe oricine se află în dificultate.

Citește și
neti sandu
Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În general, Taurii sunt parteneri de încredere, muncitori, care știu cum să înfrumusețeze chiar și cele mai banale aspecte ale vieții. Farmecul și autenticitatea lor în dragoste creează un spațiu sigur pentru orice partener romantic.

Compatibilitate Taur și Berbec

Berbecul și Taurul se află unul lângă celălalt în calendarul zodiacal, iar cele două semne vecine nu sunt de obicei compatibile. Berbecul înflăcărat este un căutător de senzații tari, care tânjește după aventură și spontaneitate, în timp ce Taurul prețuiește confortul și liniștea sufletească mai presus de orice. Berbecul, cu ritmul său rapid, ar putea fi prea mult pentru Taur, în timp ce Taurul ar putea fi prea previzibil pentru Berbec.

Pentru ca un cuplu Berbec și Taur să funcționeze, va trebui să învețe cum să facă compromisuri unul cu celălalt. Din păcate, cei doi pot fi și încăpățânați. 

Compatibilitate între Taur și Taur

Atunci când doi Tauri se întâlnesc, este foarte probabil să aibă un parteneriat foarte confortabil. Ei se vor înțelege unul pe celălalt și nu vor avea prea multe de discutat privind dorințele lor într-o relație. Vor avea mereu un sentiment confortabil de securitate.

Cu toate acestea, există potențialul ca un cuplu Taur-Taur să rămână blocat într-o rutină. Ei găsesc confort în familiaritate, care, dacă este lăsată necontrolată, se poate transforma rapid în monotonie. Pentru a evita stagnarea, ei vor trebui să facă un efort activ pentru a practica spontaneitatea deliberată în relația lor.

Compatibilitatea dintre Taur și Gemeni

Taurul și Gemenii se află la răscruce și unul lângă celălalt în calendarul zodiacal, iar cele două semne nu ar putea fi mai puțin asemănătoare. Gemenii sunt adaptabili, ceea ce poate părea nestatornic pentru Taur, care prioritizează consecvența. În plus, Taurul nu este de obicei dornic să iasă din zona de confort, în timp ce Gemenii pot prospera - și chiar se pot bucura - de imprevizibilitate.

O altă potențială problemă pentru Gemeni și Taur este stilul de comunicare. Niciunul dintre cei doi nu se va feri să-și exprime emoțiile, dar Taurul nu este unul care să ia cu ușurință feedback-ul constructiv. Taurul este mai încăpățânat decât Gemenii, însă Taurul nu poate aprecia onestitatea Gemenilor, ceea ce duce la neînțelegeri.

Compatibilitatea dintre Taur și Rac

Racul este un semn de apă și, la fel ca Taurul, apreciază un partener care va depune la fel de mult efort ca și el într-o relație. Totuși, acest lucru nu va fi o problemă pentru niciunul dintre cele două semne. Amândoi au aceleași trăsături, inclusiv faptul că sunt loiali, iubitori, emoționali și familiști.

O potențială problemă care ar putea apărea este tendința de control a Taurului, care se poate manifesta prin posesivitate, gelozie sau judecarea nepotrivită a partenerului său.

Acest lucru ar putea fi descurajant pentru Rac. Ținând cont de asta, Taurii vor trebui să învețe cum să renunțe la control și să aibă încredere în partenerul lor pentru ca relația să funcționeze.

Compatibilitate Taur și Leu

O relație între Leu și Taur nu va fi lipsită de conflicte inerente. Sunt diferențe majore între cei doi. Din punct de vedere elementar, ei se pot ciocni, de asemenea - temperamentul înflăcărat al Leului poate fi prea fierbinte pentru pământeanul Taur.

Singurul lor punct comun major ar fi faptul că amândoi sunt semne fixe, dar chiar și acest lucru ar putea da naștere la conflicte în relația lor. Amândoi au tendința de a fi încăpățânați și fixiști în felul lor - iar compromisul nu este un punct forte pentru niciunul dintre cele două semne. Leul merge înainte, în timp ce Taurul nu se va mișca de pe loc fără provocări.

Compatibilitatea dintre Taur și Fecioară

Fecioara și Taurul pot face o pereche zodiacală compatibilă, și nu doar pentru că împart același element. Atât Taurul, cât și Fecioara sunt semne de pământ și amândoi pun preț pe stabilitate și securitate.

Acest lucru face ca ei să se înțeleagă ușor unul pe celălalt. Mai mult, Fecioara poate aprecia natura harnică a Taurului și viceversa.

Oricât de compatibili ar fi, Fecioara și Taurul vor avea propriile provocări pe care ar putea fi nevoiți să le depășească ca și cuplu. Amândoi sunt încăpățânați, iar Taurul va avea probleme în a o convinge pe Fecioară cu privire la opiniile lor - și, în cazul în care apare un conflict, niciunul dintre ei nu își va recunoaște greșelile. Cu toate acestea, dacă ambele semne prioritizează conexiunea lor mai presus de orice altceva, vor rezista împreună.

Compatibilitatea dintre Taur și Balanță

Atât Taurul, cât și Balanța sunt guvernate de Venus, planeta iubirii. Amândoi își apreciază relațiile și a avea legături cu alte persoane este important pentru ei. Cu toate acestea, nu au nimic altceva în comun, deoarece sunt mai mult diferite decât asemănătoare, acest lucru ar putea duce la conflicte între cele două pe termen lung.

De menționat că Balanța este un semn cardinal, iar Taurul este un semn fix. În timp ce Balanța este un semn cardinal, cu energie de autodepășire, aceste zodii au reputația de a fi indecise, ceea ce poate fi frustrant pentru Taur.

Pe de altă parte, Taurul are tendința de a fi încăpățânat și inflexibil, ceea ce ar putea provoca un dezechilibru cu un partener Balanță.

Compatibilitatea dintre Taur și Scorpion

Dacă mai e nevoie de o dovadă că semnele zodiacale opuse se pot atrage, uitați-vă la Scorpion și Taur - funcționează tocmai pentru că diferențele lor se completează bine. Taurul poate oferi o liniște necesară partenerului său, în timp ce Scorpionul îl poate ajuta pe Taur în creșterea spirituală.

Scorpionul și Taurul sunt semne fixe care prețuiesc loialitatea și, deși le-ar putea lua ceva timp să se angajeze într-o relație, aceasta poate dura mult timp dacă învață să aibă încredere unul în celălalt. În orice caz, amândoi sunt încăpățânați, așa că ar putea fi greu pentru ei să facă compromisuri dacă se află în părți opuse ale unui argument. De aceea, înțelegerea și respectul reciproc sunt esențiale dacă vor ca relația lor să prospere.

Compatibilitatea dintre Taur și Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, ceea ce conturează deja diferențe majore față de pământeanul Taur. Ambii apreciază lucruri diferite într-o relație și este ușor de văzut cum cei doi ar fi o pereche incompatibilă. Taurul tânjește după stabilitate în dragoste, iar Săgetătorul preferă să trăiască liber și să se răzvrătească împotriva normei.

Diferențele dintre ei se extind și la stilul de viață: Săgetătorul se bucură de aventură și de descoperirea de lucruri noi, în timp ce Taurul preferă să stea acasă și să se bucure de confortul vieții. Nevoia Săgetătorului de a trăi sălbatic și liber poate declanșa tendințele de control ale Taurului, ceea ce nu va face decât să rezulte într-un conflict.

Compatibilitatea dintre Taur și Capricorn

Ca semne de pământ, Capricornul și Taurul vor avea o afinitate naturală unul pentru celălalt - atât de mult încât ar putea fi sufletul pereche al celuilalt. Taurul caută în permanență un partener de încredere, iar Capricornul poate satisface nevoile Taurului.

Cu toate acestea, Capricornul și Taurul se pot contrazice pentru că amândoi vor să preia conducerea. Dacă apare o problemă, acest lucru poate face ca discuțiile să fie greoaie, deoarece niciunul dintre ei nu va ceda. Ținând cont de acest lucru, ei vor trebui să exerseze mai multă răbdare unul față de celălalt și să învețe cum să facă compromisuri. Dacă învață cum să lucreze împreună, pot merge până la capăt de mână.

Compatibilitatea dintre Taur și Vărsător

O relație dintre Vărsător și Taur va necesita, de obicei, multă muncă, deoarece sunt considerate semne zodiacale incompatibile. În primul rând, perechile de semne de aer și de pământ nu vor face întotdeauna un cuplu ideal. De asemenea, s-ar putea să se străduiască să găsească un teren comun atunci când vine vorba de stilurile lor de viață diferite.

Taurul preferă să stea acasă și, în plus, Taurul este posesiv, inflexibil și introvertit, în timp ce Vărsătorul este intelectual, sociabil și apreciază libertatea. Ambele sunt semne fixe care pot fi încăpățânate din punct de vedere emoțional, ceea ce poate duce la lupte pentru putere. Pentru ca această relație să funcționeze, ambele părți trebuie să fie dispuse să se schimbe.

Compatibilitatea dintre Taur și Pești

Peștii și Taurii se pot echilibra reciproc într-o relație. Peștii sunt un semn de apă, iar Taurul este o persoană sensibilă și cu picioarele pe pământ. Mai mult, se vor înțelege bine datorită intereselor lor similare.

O problemă care ar putea apărea este extremismul emoțional al Peștilor, care poate provoca. Deși Taurul poate fi deranjat de sensibilitatea Peștilor, ei pot oferi pasiunea, loialitatea și dragostea de care au nevoie.

Sufletul pereche al Taurului și cum se comportă într-o relație

Taurul ferm, uneori încăpățânat, guvernat de Venus, planeta frumuseții și a plăcerii. Opusul acestui semn este Scorpionul, dar se potrivesc bine pentru că amândoi sunt extrem de loiali, în plus, Taurul este împământenit, în timp ce Scorpionul vrea să investigheze adâncurile vieții.

Fiind guvernat de Venus, Taurul va simți, de asemenea, o înrudire sufletească cu Balanța, care este, de asemenea, guvernată de Venus. Ambele semne apreciază frumusețea în plăcerile simple, senzualitatea și expresia romantică.

Și dacă există ceva ce Taurul vrea să facă cu un suflet pereche, este să fie confortabil și să se simtă bine acasă, și niciun semn nu face asta mai bine decât Racul. Aceștia se vor bucura de timpul petrecut împreună acasă, fie că sunt înghesuiți pe canapea sau se bucură de mâncarea lor preferată gătită la domiciliu.

Ei se potrivesc cu multe zodii, dar cu nimeni nu au acea relație perfectă cum o au cu un Rac. Se înțeleg din priviri, se sprijină reciproc, se iubesc enorm și pot avea o viață lungă împreună.

Taurii nu caută doar stabilitate în parteneriat - ei cer structură în fiecare domeniu al vieții. Acest semn de pământ muncește din greu pentru a câștiga recompense, așa că se așteaptă ca partenerul lor să le împărtășească obiectivele financiare.

Taurul se simte mai sigur atunci când banii curg constant într-un cont de economii, ceea ce reflectă comportamentul lui în relații. Securitatea este absolut primordială pentru acest semn, iar orice amenințare la adresa structurii va face ca un Taur să vadă roșu.

Dacă Taurul este cunoscut pentru un lucru, acesta este caracteristica lui de încăpățânare. Ceea ce Taurul percepe ca stabilitate se traduce adesea prin încăpățânare.

Așadar, dacă nu împărtășești interesele Taurului, te poți trezi blocat într-un impas frustrant. Sunt zodii dificile într-o relație, dar sunt persoane iubitoare, care simt nevoia să îi protejeze pe cei dragi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste
Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste

Horoscop 20 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu energie. O să ne bucurăm de prezenţa celor pe care-i iubim şi pentru care suntem dispuşi să facem multe lucruri frumoase, şi atunci vom crea diverse ocazii.  

Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță
Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță

Horoscop 19 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Lună nouă azi. E o zi bună pentru evaluări. Vedem cum stăm cu banii, cu cheltuielile, cu bugetul pe termen lung şi cu sentimentele Să existe un echilibru în toate.  

Horoscop 18 mai 2023, cu Neti Sandu. O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari
Horoscop 18 mai 2023, cu Neti Sandu. O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari

Horoscop 18 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Surprize astăzi. O să venim în ajutorul unor oameni dragi care au nevoie de o vorbă, un sfat, o mână de ajutor de la noi şi o s-o facem cu mare drag.  

Horoscop 17 mai 2023, cu Neti Sandu. O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont
Horoscop 17 mai 2023, cu Neti Sandu. O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont

Horoscop 17 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu reuşite. O să ne recuperăm bani, bunuri, onoarea pierdută, şi o să ne punem viaţa în ordine, să ne reinventam.  

Horoscop 16 mai 2023, cu Neti Sandu. Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri
Horoscop 16 mai 2023, cu Neti Sandu. Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri

Horoscop 16 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi chiar frumoasă. Se schimbă vibraţia! Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri, dar şi de noi, ca să ne mai şi relaxăm.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.