Berbec - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Berbec compatibilitati
Shutterstock

Berbecul este primul semn al zodiacului și un adevărat lider. Este primul dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător), iar acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind neînfricat și curajos. Berbecul este un individ vibrant, vorbăreț și activ.

Zodia Berbecului merge prin viață cu o încredere și o vigoare unică și puternică. O inimă deschisă și o dorință de a obține ce e mai bun alimentează acest semn de foc pentru a crea lucruri mărețe în viață și pentru a inspira măreție în ceilalți.

Berbec – compatibilități

Berbecul este unul dintre cele mai pasionale semne din zodiac. Le place să ofere o experiență la fel de electrizantă ca și ei. Este greu să te plictisești în dragoste sau în dormitor cu acest semn.

Compatibilitate Berbec - Berbec

Berbecul este guvernat de planeta de acțiune Marte, ceea ce face ca o relație între doi Berbeci de acțiune să fie plină de emoție. S-ar putea să se ciocnească din când în când din cauza naturii lor răzvrătite pe care o împărtășesc, dar se vor distra foarte mult și își vor folosi energia lor înflăcărată pentru a construi împreună.

Compatibilitate Berbec - Taur

Taurul trebuie să se miște rapid pentru a putea ține pasul cu ritmul Berbecului. Important este poată să facă acest lucru. Taurul nu se grăbește în luarea deciziilor, iar Berbecul este impulsiv în gândire. O cale de mijloc ar însemna ca Taurul să ia acțiune mai rapid și să nu mai lenevească.

Citește și
neti sandu
Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Compatibilitate Berbec - Gemeni

Aceste două semne zodiacale adoră să stea împreună. În timp ce, cu siguranță, vor împărți râsete și bârfe, în general vor evita drama prin faptul că nu vor lua lucrurile prea în serios unul cu celălalt.

Compatibilitate Berbec - Rac 

Deși aceste semne zodiacale sunt foarte diferite (Berbecul este impulsiv, iar Racul este precaut), ele se energizează reciproc pentru a își urmări visele, menținând în același timp un zâmbet pe buze. Natura lor jucăușă este o sursă de compatibilitate, mai degrabă decât un obstacol dăunător.

Compatibilitate Berbec - Leu

Acest duo dinamic poate face orice să se întâmple. Berbecul îi inspiră pe Leu să își descopere latura creativă și să își pună în valoare creativitatea. De asemenea, Leul îl provoacă pe Berbec să își deschidă mintea și îi oferă o perspectivă asupra unor chestiuni mai raționale. Cei doi pot deveni uneori competitivi, dar se comportă mai mult ca prieteni decât ca dușmani.

Compatibilitate Berbec - Fecioară

Berbecul și Fecioara fac o pereche ciudățică - fie se iubesc, fie se disprețuiesc aproape imediat. Problema este că Berbecul nu poate fi cenzurat, iar Fecioara joacă după reguli. Dacă acești doi vor lega o prietenie, aceasta se va baza pe interese reciproce, ceea ce va duce la un parteneriat frumos.

Compatibilitate Berbec - Balanță

Opusele se pot atrage atunci când Berbecul și Balanța se unesc, atât timp cât Berbecul nu este prea autoritar și conflictual. Uneori, Balanța nu poate face față unui dialog asertiv și se poate simți atacată de Berbec. Pe de altă parte, Balanța îl învață pe Berbec cum să găsească echilibrul interior și momentele de calm de care are nevoie în situațiile tensionate.

Compatibilitate Berbec - Scorpion

Berbecul și Scorpionul împart același conducător planetar, Marte, ceea ce îi face să fie niște oameni ambițioși. Scorpionul îl va ajuta pe Berbec să-și ducă la bun sfârșit sarcinile și îl va încuraja de pe margine, în timp ce Berbecul îl va împinge pe Scorpion să fie cea mai bună versiune a sa. Se pot ciocni uneori, dar se vor împăca imediat.

Compatibilitate Berbec - Săgetător

Un cuplu înflăcărat. Aceste două semne se bucură cu adevărat de compania celuilalt, alegând să își petreacă nopțile vorbind despre preocupări mai înalte ale vieții. Berbecul iubește latura intelectuală a Săgetătorului, iar Săgetătorul apreciază îndrăzneala caracteristică Berbecului. Uniți, ei sunt prieteni grozavi care împărtășesc multe lucruri frumoase împreună.

Compatibilitate Berbec - Capricorn

Această combinație poate fi dificilă. Ambele semne zodiacale au nevoie să fie la conducere și să dețină controlul în orice moment, ceea ce înseamnă că unul trebuie să fie mai supus decât celălalt. Problema este că Berbecul și Capricornul nu se vor clinti decât dacă celălalt cedează - iar supunerea nu este ceva ce ar face niciuna dintre cele două zodii.

Compatibilitate Berbec - Vărsător

Aceste două semne zodiacale pot fi prieteni și parteneri foarte buni. Dar Vărsătorul poate fi uneori prea rece și distant pentru temperamentul fierbinte al Berbecului. Vor trebui să înțeleagă foarte bine sentimentele celuilalt pentru ca relația lor să dureze.

Compatibilitate Berbec - Pești

Aceste două semne se află la capetele opuse ale zodiacului, dar sunt și vecini cosmici. Relația poate fi complicată, deoarece Berbecii se întreabă mereu cine este cu adevărat partenerul lor în adâncul sufletului. Dar relația funcționează, pentru că Berbecul își va apăra la nesfârșit partenerul, în timp ce Peștii îl vor susține necondiționat pe Berbec, chiar dacă nu se înțeleg bine tot timpul.

Cine este sufletul pereche al zodiei Berbec

Sufletul pereche al zodiei Berbec este Scorpionul, cu siguranță. Atât Berbecul, cât și Scorpionul sunt guvernate de elemente opuse și, prin urmare, nu posedă trăsături de personalitate similare.

Interesele și valorile lor sunt diferite și au abordări diferite atunci când vine vorba de dragoste. Cu toate acestea, Scorpionul este considerat ca fiind cel mai bun suflet pereche pentru Berbec. Amândoi sunt guvernați de aceeași planetă, Marte și, astfel, împărtășesc aceeași pasiune, energie și intimitate atunci când sunt împreună.

Ei dau dovadă de grijă și dragoste extremă în relație și îndură toate greutățile dacă încep să aibă încredere unul în celălalt. Mai mult, bărbatul Scorpion este sufletul pereche perfect pentru femeia Berbec, deoarece știe cum să calmeze un Berbec agresiv și să facă gesturi romantice la momentul potrivit.

Cum se comportă Berbecul într-o relație

Pasiunea și afecțiunea sunt două dintre cuvintele care definesc cel mai bine un Berbec în relație și dragoste, în general. Acest semn de foc iubește apropierea fizică, dar tinde să se ferească de orice fel de gest nepotrivit, de prost gust. În plus, Berbecul este foarte onest și sincer cu partenerul său și se așteaptă ca și acesta să fie sincer cu el.

Berbecul este un partener entuziast și devotat, așa că îi va propune partenerului său o mie de planuri pentru a se simți bine împreună. Îi place să iasă la plimbare, dar nu îi deranjează să stea toată ziua în pat dacă are lângă el persoana iubită.

Pe de altă parte, Berbecul are o concepție foarte clară despre viață și dragoste. Pentru acest semn zodiacal, dragostea este o sursă de bucurie în fiecare zi. Le place senzația de fluturi în stomac, dar nu se vor mulțumi cu o relație de iubire cu oricine de dragul de a avea un partener.

Berbecul este unul dintre acele semne zodiacale care este total irezistibil. Acest semn are ceva care te face să te îndrăgostești. Una dintre cele mai mari virtuți ale lor în dragoste este capacitatea de a transmite o parte din entuziasmul lor pentru viață. Alături de acest semn zodiacal, nu te vei plictisi niciodată.

Dar, în plus, una dintre cele mai importante calități ale sale este sinceritatea și capacitatea de a se ridica indiferent de câte ori cade. Nimic nu îi sperie pe Berbeci, nici măcar cei mai înalți munți, iar ei vor încerca să transmită această nevoie de autodepășire persoanei pe care o iubesc cel mai mult.

Pe scurt, Berbecul iubește pasional, sincer și cu toată inima. Sunt parteneri loiali și foarte sinceri. Aceste persoane iubesc comunicarea și intimitatea, așa că vor avea mereu nevoie să discute problemele care intervin, dar vor dori în același timp să se conecteze cu partenerul la un nivel care transcede comunicarea.

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Citește și...
Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste
Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste

Horoscop 20 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu energie. O să ne bucurăm de prezenţa celor pe care-i iubim şi pentru care suntem dispuşi să facem multe lucruri frumoase, şi atunci vom crea diverse ocazii.  

Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță
Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță

Horoscop 19 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Lună nouă azi. E o zi bună pentru evaluări. Vedem cum stăm cu banii, cu cheltuielile, cu bugetul pe termen lung şi cu sentimentele Să existe un echilibru în toate.  

Horoscop 18 mai 2023, cu Neti Sandu. O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari
Horoscop 18 mai 2023, cu Neti Sandu. O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari

Horoscop 18 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Surprize astăzi. O să venim în ajutorul unor oameni dragi care au nevoie de o vorbă, un sfat, o mână de ajutor de la noi şi o s-o facem cu mare drag.  

Horoscop 16 mai 2023, cu Neti Sandu. Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri
Horoscop 16 mai 2023, cu Neti Sandu. Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri

Horoscop 16 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi chiar frumoasă. Se schimbă vibraţia! Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri, dar şi de noi, ca să ne mai şi relaxăm.

Horoscop 15 mai 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se deblochează un traseu profesional de succes
Horoscop 15 mai 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se deblochează un traseu profesional de succes

Horoscop 15 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a speranţei. O să pornim cu avânt într-o nouă provocare, fie profesională, fie de viaţă personală şi o să punem toate resursele în funcţiune ca să răzbim.  

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.