(P) Fierastrau cu acumulator – o unealtă versatilă cu care poți face reparații rapide în gospodărie

advert

Capacitatea de a rezolva diverse probleme casnice îi ajută pe oameni să economisească bani și timp și să se simtă valoroși.

La finalul oricărui proiect de reparații, ai satisfacția că ești util și îți consolidezi încrederea că vei putea rezolva toate lucrurile neprevăzute ce pot apărea în casa ta.

Însă, pentru ca lucrările de acasă să fie îndeplinite cu succes, ai nevoie de unelte performante, care să-ți facă munca mai ușoară și mai rapidă, iar printre ele se află și un fierastrau cu acumulator, pretabil în diverse activități de construcție, reparații și renovări.

Citește acest articol pentru a afla cu ce tip de fierastrau cu acumulator, să-ți dotezi atelierul, astfel încât să-l întrebuințezi în cât mai multe proiecte.

La ce excelează un fierastrau cu acumulator

După cum arată și denumirea sa, un fierastrau cu acumulator funcționează pe baza energiei stocate într-o baterie reîncărcabilă. Acest produs excelează la mai multe aspecte, printre care:

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro
  • Mobilitate și portabilitate – cu un astfel de fierăstrău poți pătrunde în zone greu accesibile, fără să te incomodeze cablurile de alimentare, de exemplu. Ca utilizator al fierastraului cu acumulator ai libertate deplină de mișcare și flexibilitate în orice proiect ai întreprinde;
  • Timp rapid de încărcare – noile tehnologii în materie de baterii permit încărcarea rapidă a acumulatorului, astfel că îți poți desfășura activitatea fără să pierzi timp;
  • Economie la energie – sistemele moderne de acumulatori sunt concepute special pentru a oferi eficiență energetică ridicată, ceea ce înseamnă că fierastraul cu acumulator este o alegere mai sustenabilă, din punct de vedere ecologic;
  • Manevrabilitate – un fierastrau cu acumulator este mai ușor decât alte tipuri de fierăstraie și se manevrează lejer, implicit și datorită faptului că nu te mai poți încurca în cabluri sau nu depinzi de accesul la o priză;
  • Siguranță – lipsa cablurilor mai atrage un beneficiu important al acestui instrument: siguranța în timpul utilizării, pentru că se elimină riscul ca acestea să se încurce sau să se taie atunci când lucrezi.
Proiecte din gospodărie în care poți folosi un fierastrau cu acumulator
 

Fierăstrăul alimentat cu baterii este conceput pentru a se preta în diverse activități din gospodărie și din industrie. Cu această unealtă se pot tăia și modela materiale precum: metal, plastic, cherestea și ceramică.

Sunt două tipuri principale de fierăstraie cu acumulatori: fierăstrău circular și fierăstrău sabie. Ambele modele pot fi folosite în numeroase proiecte din propria gospodărie, fiind unelte moderne și versatile, care îmbunătățesc experiența gospodarilor.

Poți aborda numeroase proiecte creative și practice din gospodărie întrebuințând un fierastrau cu acumulator: construcția sau repararea gardurilor, îmbunătățirea mobilierului de grădină, reparații la scările interioare sau exterioare, construirea anexelor gospodărești, tăierea și înlocuirea lambriurilor sau a șindrilei de la acoperiș, renovarea podelelor, repararea mobilierului, cum sunt scaunele sau mesele.

Ce fierastrau cu acumulator să cumperi pentru gospodărie

În funcție de lucrările în care vei utiliza fierăstrăul, trebuie să achiziționezi un produs eficient și adaptat nevoilor tale specifice. În primul rând, te vei informa în ceea ce privește puterea și tensiunea bateriei.

Cu cât aparatul are mai mulți volți, cu atât are o putere mai mare și vei putea efectua cu el proiecte ce implică performanțe mai mari, cum ar fi: tăierea materialelor mai dure, tăierea lemnului mai gros sau a grinzilor, proiecte de amenajare exterioară, utilizare profesională.

Următorul pas este să te asiguri că fierăstrăul are o lamă potrivită pentru proiectele tale, atât în ceea ce privește tăierea anumitor materiale, cât și lungimea lamei, care determină adâncimea de tăiere. De asemenea, este important să verifici greutatea produsului, pentru a vedea cât de ușor este de manipulat, în funcție de aplicație.

Unele fierăstraie au diverse accesorii suplimentare, cum ar fi ghidajele laser pentru tăieri precise sau funcție de aspirare, pentru a menține zona de lucru curată, aspecte care pot fi de interes pentru proiectele tale. Așadar, caută un produs care să se conformeze cerințelor și preferințelor tale și care să fie o investiție inteligentă pe termen lung!

Alege un fierastrau cu acumulator din oferta Fixero!

În oferta magazinului online Fixero, specializat în comercializarea de unelte electrice și accesorii de bricolaj, sunt diverse modele de fierastraie cu acumulator: fierăstraie sabie, fierăstraie circulare fără perii, fierăstraie cu diverse opțiuni (mâner acoperit de cauciuc, arătător laser, adâncime de tăiere reglabilă și unghi de tăiere reglabil, funcție de aspirare).

Comandă online fierăstraie cu acumulatori și te vei bucura de o precizie foarte bună de tăiere și de un excelent raport calitate-preț, astfel încât să beneficiezi de un produs foarte bun, dar să și faci economii la bugetul familiei!

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.