Rac - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Rac compatibilitati
Shutterstock

Racul este al patrulea semn zodiacal (21 iunie - 21 iulie). Este un semn de apă guvernat de Lună, iar natura Racului este emoțională.  

Racul este adesea asociat cu casa, cu rădăcinile și cu viața emoțională. Cei născuți sub acest semn sunt adesea destul de sensibili, capabili să perceapă sentimentele și stările de spirit ale altor persoane. De asemenea, Racul tinde să fie foarte în ton cu mediul în care trăiește. Așa cum luna oglindește lumina soarelui, acest semn poate reflecta energia lumii din jurul lor.

Rac – compatibilități

Pentru Rac, dragostea trebuie să fie plină de gesturi tandre și romantice. Au nevoie de un partener alături de care să se simtă ca acasă, să petreacă timp de calitate cu ei și să le hrănească natura intuitivă. Ei caută relații în care să se simtă în siguranță și în care să existe mult timp de calitate.

Racul tipic este în căutarea unui partener pentru toată viața. Dacă se întâlnesc ocazional cu cineva, s-ar putea să le fie greu să nu meargă mai departe. Racul nu este interesat de relații fără implicare emoțională. De obicei, Racii își doresc o dragoste adevărată, de durată, fără drame.

Compatibilitate Rac - Berbec

Aceste două semne își pot uni forțele și pot aborda proiecte de anvergură într-un mod îndrăzneț, asumându-și responsabilitatea. Dar, în timp ce ambii sunt lideri înnăscuți, sensibilitatea dulce și grijulie a Racului ar putea intra în conflict cu modul de operare competitiv, înflăcărat și rapid al Berbecului.

Citește și
Horoscop 20 martie, cu Neti Sandu
Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Respectarea procesului emoțional al celuilalt este parte integrantă pentru a fi pe aceeași lungime de undă.

Compatibilitate Rac și Taur

Aceste două semne formează una dintre cele mai naturale și compatibile perechi din întregul zodiac. Vibrația lentă și iubitoare de siguranță a Taurului se armonizează cu personalitatea casnică și sinceră a Racului.

Amândoi sunt în mod înnăscut loiali și își dedică inima și sufletul unei relații în care investesc. De asemenea, au tendința de a adora aceleași experiențe romantice. Într-o legătură amoroasă, acest lucru poate constitui o exprimare extrem de satisfăcătoare din punct de vedere emoțional - și, la rândul său, fizic - a sentimentelor reciproce.

Compatibilitate Rac - Gemeni

În timp ce Gemenii pot fi super cerebrali și raționali, Racul poate fi incredibil de emoțional, permițând inimii sale să ia deciziile. Mercur, planeta care guvernează Gemenii, este mai rapidă decât Luna intuitivă și luminoasă, ceea ce poate deregla și echilibrul energetic dintre cele două zodii.

Dar dacă pot face un efort pentru a-și deschide mintea și inima față de nevoile celuilalt, cei doi pot construi o legătură de durată prin multă comunicare.

Compatibilitate Rac - Rac

Doi Raci, fiecare dintre ei responsabil să aibă grijă de toți cei din jurul său și să își dea și sufletul pentru cei dragi, pot crea o pereche fericită. Vor fi întotdeauna alături unul de celălalt, dând prioritate dragostei, familiei și sprijinului reciproc.

Amândoi se vor apăra rapid unul pe celălalt de orice durere sau rană care ar putea fi provocată de lumea exterioară. Singurul dezavantaj este că atunci când două persoane sensibile și dedicate formează un cuplu, drama poate să apară ocazional.

Compatibilitate Rac - Leu

Leul dinamic, iubitor de lumina reflectoarelor, guvernat de Soare, este destul de optimist și încrezător în permanență, preferând să vadă partea însorită a vieții, în timp ce Racul, intuitiv, sensibil și guvernat de Lună, nu numai că vede, dar și simte toate nuanțele de fericire, tristețe și tot ce se află între ele.

Dar amândoi sunt loiali, pătimași și predispuși să se îndrăgostească fără rețineri, prețuind loialitatea și securitatea mai presus de aproape orice altceva, ceea ce poate face ca această pereche să fie compatibilă.

Compatibilitate Rac și Fecioară

Atât Racul, cât și Fecioara sunt persoane sensibile, orientate spre a-i îngriji pe cei dragi, care sunt cele mai fericite zodii atunci când dăruiesc celor din jur. Amândoi sunt la fel de motivați să transforme visele de anvergură în realitate și se bucură să fie umărul pe care celălalt se sprijină, în timp ce se străduiește să ajungă la scopul lor final.

Racul poate învăța din abordarea intelectuală a Fecioarei și o admiră, în timp ce o poate învăța pe Fecioară cum să acționeze conform intuiției sale.

Compatibilitate Rac - Balanță

Ambele semne adoră compania, o viață liniștită și frumoasă, dar și toate plăcerile și bucuriile care vin odată cu existența unui partener. Dar, fiind un semn de aer, abordarea Balanței față de romantism tinde să fie mai încărcată intelectual, în timp ce Racul preferă să-și urmeze inima în locul rațiunii, ceea ce ar putea declanșa neînțelegeri.

Dacă se concentrează pe dragostea lor reciprocă, cei doi vor funcționa împreună.

Compatibilitate Rac - Scorpion

Amândoi sunt semne de apă sensibile, intuitive care pun familia pe primul loc și nu au nicio problemă în a își arăta sentimentele.

Stilul de atașament loial al Racului se potrivește perfect cu posesivitatea naturală a Scorpionului, iar relațiile amoroase sunt spirituale, naturale și profund senzuale. Împreună, pot construi - și de obicei o fac - viața de familie superbă.

Compatibilitate Rac și Săgetător

În timp ce ambele semne sunt spirituale și își găsesc confortul în ritualuri și în comunicarea tuturor aspectelor vieții, Săgetătorul este un spirit liber, iar Racul are nevoie de consecvență, loialitate și încredere pentru a se simți în siguranță.

Rutina nefiltrată a Săgetătorului poate părea insensibilă pentru Rac. Starea de spirit a Racului poate părea slabă pentru Săgetător. Dar dacă pot să înțeleagă nevoile celuilalt și să găsească un echilibru între libertate și siguranță, Săgetătorul și Racul ar putea forma o pereche reușită.

Compatibilitate Rac - Capricorn

Capricornul și Racul se pot echilibra unul pe celălalt - sau se pot duce unul pe celălalt la agonie. Guvernat de Saturn, stăpânul sarcinilor, pragmatismul rece și serios al Capricornului se pretează la scopul lor suprem: să urce pe acel munte și să-și atingă cele mai mari aspirații, pas cu pas. Racul, pe de altă parte, are tendința de a lăsa emoțiile să-i alimenteze aspirațiile și acțiunile.

Dar amândoi sunt interesați să depună eforturi pentru a crea un parteneriat durabil și sigur, așa că, dacă sunt la fel de serioși și implicați în relație, vor găsi un teren comun.

Compatibilitate Rac - Vărsător

Guvernat de revoluționarul Uranus, Vărsătorul de aer este distant, rece și orientat spre viitor, preferând să îmbrățișeze gândirea rațională în detrimentul emoțiilor, în timp ce Racul rareori va lăsa deoparte ceea ce simte intuitiv pentru a-și folosi doar rațiunea.

Racul are o slăbiciune pentru tradiții, mai ales pentru cele care au legătură cu familia, în timp ce Vărsătorul preferă să trăiască liber, independent și împotriva convențiilor.

Într-un scenariu ideal, Vărsătorul îi poate oferi Racului o ieșire din rutină, în timp ce Racul îi poate arăta Vărsătorului frumusețea unui stil de viață așezat.

Compatibilitate Rac - Pești

Guvernat de visătorul Neptun, Peștii sunt profund spirituali, empatici, artistici și emoționali. Racul poate veni cu planuri de joc ambițioase pentru a face ca visele Peștilor să devină realitate.

În schimb, Peștii pot învăța Racul să își canalizeze emoțiile uneori copleșitoare într-o ieșire sănătoasă, cum ar fi arta, muzica, dansul, teatrul sau relațiile amoroase creative. Deși au diferențele lor, în cele din urmă vorbesc aceeași limbă în privința romantismului.

Rac – suflet pereche și cum se comportă într-o relație

Se crede că Fecioara este sufletul pereche al Racului. Când vine vorba de chestiunea relației lor, un nativ Fecioară știe cum să gestioneze vulnerabilitatea tandră a partenerului său. Acest cuplu este capabil să formeze o conexiune emoțională profundă unul cu celălalt.

Nativii din Rac se pot înțelege bine cu cineva care le poate egala dorința de a avea o poveste de dragoste pasională. Astfel, semnele zodiacale Fecioară, Pești și Scorpion sunt considerate a fi cele mai bune suflete pereche pentru Rac din tot zodiacul.

Racii sunt parteneri emotivi, sensibili, senzuali și grijulii. Oferă cea mai mare importanță siguranței într-o relație și își protejează cu înverșunare partenerii. Îi apără și îi fac să se simtă în siguranță în toate situațiile, pe tot parcursul vieții.

Racii sunt adesea ușor de rănit și se vindecă greu. Cumva, ei trăiesc în lumea lor imaginară. Ea poate fi atât de intensă, încât ar putea avea efect asupra situațiilor curente și a lucrurilor exterioare. Simțul puternic al imaginației unui Rac îl ajută să privească spre viitor. Trebuie să știi că Racul respectă partenerul, este extrem de loial, devotat și stabil în relație.

Acest lucru înseamnă că un Rac va avea relații de lungă durată, pentru care este dispus să lupte și în care e dispus să investească mult timp și sentimente.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 21 mai 2023, cu Neti Sandu. O să scoateţi cu uşurinţă nişte bani din buzunar să faceți o surpriză
Horoscop 21 mai 2023, cu Neti Sandu. O să scoateţi cu uşurinţă nişte bani din buzunar să faceți o surpriză

Horoscop 21 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi frumoasă. O să ne bucurăm de un dar, oricât de mic, o să facem şi noi, la rândul nostru, un cadou celor pe care-i iubim, şi o să simţim cu toţii atmosfera de sărbătoare.  

Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste
Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste

Horoscop 20 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu energie. O să ne bucurăm de prezenţa celor pe care-i iubim şi pentru care suntem dispuşi să facem multe lucruri frumoase, şi atunci vom crea diverse ocazii.  

Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță
Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță

Horoscop 19 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Lună nouă azi. E o zi bună pentru evaluări. Vedem cum stăm cu banii, cu cheltuielile, cu bugetul pe termen lung şi cu sentimentele Să existe un echilibru în toate.  

Horoscop 18 mai 2023, cu Neti Sandu. O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari
Horoscop 18 mai 2023, cu Neti Sandu. O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari

Horoscop 18 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Surprize astăzi. O să venim în ajutorul unor oameni dragi care au nevoie de o vorbă, un sfat, o mână de ajutor de la noi şi o s-o facem cu mare drag.  

Horoscop 17 mai 2023, cu Neti Sandu. O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont
Horoscop 17 mai 2023, cu Neti Sandu. O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont

Horoscop 17 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu reuşite. O să ne recuperăm bani, bunuri, onoarea pierdută, şi o să ne punem viaţa în ordine, să ne reinventam.  

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.