Horoscop 10 decembrie, cu Neti Sandu. Zodiile care au șanse să câștige mai mulți bani de sărbători

×
Codul embed a fost copiat

O să ne tragem sufletul înainte de a porni un ultim asalt de sărbători, să dăm gata toate proiectele, să putem începe altele noi din ianuarie.

Vibraţia zilei este 1 si e bine să-ncepem ceva nou şi frumos!


Horoscop 10 decembrie, SĂGETĂTOR

Vă gândiți la o schimbare de domiciliu, poate vă mutați în altă localitate și o să duceți alt stil de viață. O să dați zor să rezolvați toate problemele complicate că să încheiați socotelile pe anul astă, să vă puteți apuca de proiecte noi anul viitor.

Horoscop 10 decembrie, CAPRICORN

O să faceți niște drumuri că să rezolvați urgent niște chestiuni care nu mai suportă amânare. Vă ocupați de treburile gospodărești, dar o să vă rămână timp și pentru voi, că aveți nevoie de un respiro, vă cumpărați diverse că să aveți o stare de spirit și mai bună.

Horoscop 10 decembrie, VĂRSĂTOR

E un grup care vrea să vă coopteze într-o activitate care să le aducă beneficii altora și să fie și pentru voi un plus de imagine. E posibil să luați un rest de bani și să acoperiți cu el cheltuielile acestor zile, să aveți de drum, dacă plecați pe undeva.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Horoscop 10 decembrie, PEȘTI

O sumă de bani, posibil din particular, vă poate scoate din casă și să petreceți o zi și o noapte la relax, pe undeva. Niște activități de plăcere or să vă ocupe timpul, mai socializați un pic, dacă mai vine cineva și o să vă meargă și mai bine, veți avea un alt vibe.

Horoscop 10 decembrie, BERBEC

Dacă-i pistonați pe șefi or să vă semneze acel act de care aveți nevoie ca să vă puteți mișca din ianuarie încolo. O să dați o fugă la niște rude din alt oraș, poate aveți un sărbătorit mâine, poimâine și dacă dispuneți de niște bani o să rămâneți vreo două zile pe acolo.

Horoscop 10 decembrie, TAUR

Poate faceți pace cu partenerul de cuplu dacă ați fost en froid și vă faceți și planuri de Crăciun, de Revelion. Poate dați o raită pe la târguri, să luați diverse produse direct de la sursă și să mâncați sănătos, faceți comandă și pentru sărbători, să vă asigurați hrana (bio).

Horoscop 10 decembrie, GEMENI

Apare cineva care o să se lupte să vă intre-n grații, că poate n-o să simțiți dragoste la prima vedere. Se pot rezolva niste probleme mai vechi pe care le-ați avut cu șefii și să mai primiți și voi un bonus, să vi se dea și ceva aparatura ca să faceți performanță.

Horoscop 10 decembrie, RAC

O primă mai consistență ați putea lua de Crăciun și să luați cele mai frumoase cadouri, că aveți multe de cumpărat. Sufletește, ar avea de unde să vă meargă mai bine, dar acum depinde și de voi, dacă aveți iubire-n suflet o să puteți trece peste toate neajunsurile că să mergeți mai departe.

Horoscop 10 decembrie, LEU

O să deveniți și mai creativi și poate acum, în spiritul sărbătorilor, să lucrați la ceva care să vă reprezinte. Poate vă lasați curtați de un angajator și vedeți voi dup-aceea daca e cazul să vă lașați pe mana lui sau păstrați actualul loc de muncă.

Horoscop 10 decembrie, FECIOARĂ

O să treceți peste o supărare mai veche și poate reluați o relație care v-ar face bine sufletește. O să reușiți să vă puneți casa la punct, să scăpați de grija asta și să vă mai rămână aprovizionarea, cât mai aproape de Crăciun, să fie totul proaspăt.

Horoscop 10 decembrie, BALANȚĂ

Sunt șanse să obțineți mai mulți bani de la șefi, măcar acum de sărbători, o primă, un procent în plus la salariu, vedeți cum puneți problema. Încă mai aveți acte de semnat și e bine să fiți insistenți să nu amânați nimic pentru ianuarie, că nu v-ar conveni să-ncepeti anul cu restanțe.

Horoscop 10 decembrie, SCORPION

O să vă puteți asocia cu niște parteneri de afaceri, dar aveți tot ce vă trebuie să reușiți și pe cont propriu, dacă vă străduiți un pic mai mult. E momentul să faceți apel la toate resursele interioare și să construiți ceva care să vă aducă un plus de imagine și neapărat bani, de anul viitor.

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Citește și...
MAE, avertizare de călătorie pentru românii care merg, se află sau tranzitează Germania: 
furtuni puternice
MAE, avertizare de călătorie pentru românii care merg, se află sau tranzitează Germania: furtuni puternice

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Germania, Landul Bavaria, că autorităţile locale au emis avertismente de furtuni puternice.

 

Accident grav pe centura Craiovei. Un şofer a murit, după ce nu a acordat prioritate și a fost izbit de o motocicletă
Accident grav pe centura Craiovei. Un şofer a murit, după ce nu a acordat prioritate și a fost izbit de o motocicletă

Un grav accident rutier s-a produs, duminică amiază, pe şoseaua de centură din nordul municipiului Craiova. Un şofer care nu a acordat prioritate a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a fost izbit violent de o motocicletă.

 

Un elev din Tulcea, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc. Ce vindea cu un alt bărbat minorilor
Un elev din Tulcea, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc. Ce vindea cu un alt bărbat minorilor

Doi inculpaţi într-un dosar de trafic de droguri de risc - un elev şi o persoană adultă - au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv, după ce au vândut canabis unor consumatori, inclusiv elevi minori, din judeţul Tulcea.

 

Recomandări
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea

Trupurile neînsuflețite a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone după ce, vineri, au fost luaţi de ape sub podul Romano din Orsaria di Premariacco (Udine).  

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.

ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”
ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, şi-a exprimat public opinia despre donarea de organe, întrebat despre acest subiect în emisiunea la care participă cu regularitate, la un post de radio.