(P) Dermatocosmetice: Când frumusețea și sănătatea se combină pentru o piele frumoasă

(P) Dermatocosmetice: Când frumusețea și sănătatea se combină pentru o piele frumoasă

”Prevenire în loc de vindecare” este expresia celebră care circulă în prezent în industria frumuseții.

Produsele de îngrijire a pielii cunoscute sub numele de dermocosmetice, care merg dincolo de tratament și în domeniul prevenției, sunt din ce în ce mai apreciate datorită beneficiilor pe care le aduc.

 Noua perspectivă asupra frumuseții pielii pornește de la conceptul că sănătatea pielii este cea mai importantă. Pe măsură ce oamenii au început să conștientizeze tot mai mult daunele pe termen lung cauzate de agenții externi – cum ar fi soarele, poluarea și produsele antibacteriene etc – a crescut dorința pentru produse care pot proteja și menține frumusețea pielii.

 Ce sunt dermatocosmeticele?

 Dermocosmeticele sunt produse pentru îngrijirea pielii special concepute pentru a preveni, nu doar a trata, problemele comune ale pielii. Ele pătrund profund în piele, bazându-se pe ingrediente sigure, eficiente și active pentru a îmbunătăți aspectul sănătos al pielii. Dermocosmeticele au ingrediente active cu acțiune țintită cu scopul de a oferi beneficii sănătății și frumuseții pielii tale.

 Fiecare piele este unică și este foarte necesar să o cunoaștem și o îngrijim ca atare. Este foarte important ca pe lângă un stil de viață sănătos și o alimentație chilibrată să folosim produse de înfrumusețare adecvate.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

 Uneori pielea poate avea unele probleme precum eczeme, acnee sau poate fi foarte sensibilă. Produsele dermacosmetice ajută la îmbunătățirea stării de sănătate a pielii și o fac să strălucească din nou. Cosmeticele dermatologice nu au o definiție concretă, dar în general se poate spune despre ele că sunt produse care tratează problemele pielii. La fel ca produsele cosmetice, dermacosmeticele conțin o compoziție de bază, dar pe lângă acestea sunt adăugate substanțe active pentru a trata problemele pielii într-o manieră țintită.

dermatocosmetice

 5 motive pentru a folosi dermatocosmetice

 De la selecția ingredientelor până la testare, specialiștii aplică cele mai riguroase standarde pentru a oferi o îngrijire a pielii extrem de eficientă, fără riscuri. Iată doar 5 motive pentru care este bine să folosești dermatocosmetice:

 1. Ingrediente prietenoase cu pielea

 Principala diferență dintre dermocosmetice și cosmetice constă în originea produselor. Produsele dermocosmetice sunt concepute de farmaciști și dermatologi și oferă o soluție pentru o problemă specifică a pielii, cum ar fi pielea sensibilă, eczema sau acneea. Ingredientele folosite sunt prietenoase cu pielea, calmează, hidratează și protejează bariera pielii, în plus sunt noniritante și non-alergice.

 Această gamă de dermocosmetice constă în produse special dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. În general, sunt produse fără alcool și fără parfum, care au la bază apă termală din surse naturale, cum ar fi dermatocosmeticele pe care le găsești pe farmaciamea.ro, de la Avène, Vichy, Bioderma, La-Roche-Posay, Ducray etc.

 2. Ingrediente bazate pe tehnologii avansate

 Produsele dermacosmetice conțin ingrediente active în concentrații mai mari în comparație cu produsele cosmetice obișnuite. Aceste ingrediente sunt mai puternice deoarece sunt create sub îndrumarea unor profesioniști în îngrijirea pielii. Astfel, concentrația de ingrediente precum vitaminele, peptidele, retinolii sau hidroxiacizii este mai mare în mărcile dermacosmetice decât în ​​produsele de îngrijire a pielii obișnuite.

 În plus, dermatocosmeticele sunt supuse unor teste clinice riguroase, precum și de către consumatori, pentru a asigura eficacitatea pe pielea fragilă sau sensibilă. De exemplu, cea mai importantă linie de îngrijire a pielii din farmaciile europene, produsele Avène sunt create cu „Apă Termală Avène” care provine din sudul Franței și se adresează pielii sensibile, intolerante, atopice și predispuse la alergii.

dermatocosmetice

 

3. Produse de calitate superioară, testate

 Sursa, puritatea și eficacitatea ingredientelor din mărcile de dermacosmetice sunt adesea de calitate farmaceutică. De exemplu, cele mai bune forme ale vitaminei C - Fosfatul de magneziu ascorbil (MAP) și Ascorbatul de tetrahexildecil (THDA), sunt ingrediente comune în produsele dermatocosmetice.

 Produsele dermocosmetice sunt dezvoltate sub supravegherea medicilor dermatologi și oftalmologi, sunt supuse diferitelor teste și controale stricte de calitate. Brandurile specializate în produse dermacosmetice pe care le găsești pe farmaciamea.ro sunt: Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Avène, Eucerin, Ducray etc. produsele lor sunt adesea hipoalergenice, adică nu conțin substanțe care pot provoca o reacție alergică.

 4. Acțiune în profunzime

 Pe lângă faptul că dețin ingrediente de calitate superioară, tehnologia de crearea a produsului este superioară la mărcile dermacosmetice. Pielea este destul de impermeabilă, ceea ce face mai greu pentru ingredientele benefice pielii să pătrundă în profunzime în derm și să ajungă la straturile inferioare ale pielii, unde pot avea cu adevărat efect. Produsele dermatocosmetice sunt special create cu sisteme de acțiune sofisticate pentru a ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

 5. Formule sofisticate

 Produsele dermacosmetice sunt concepute pentru a avea efect multi-tasking, cu o abordare mai cuprinzătoare pentru tratarea cauzei principale a unei probleme. Formulele țintite ale dermatocosmeticelor vizează afecțiuni specifice ale pielii, regenerează celulelor, protejează și ajută pielea să se adapteze la mediu.

 De exemplu, produsele din gama Bioderma Sebium sunt special concepute pentru pielea grasă, dar au ingrediente mai țintite decât o formulă standard de minimizare a porilor sau de absorbție a sebumului. Complexul lor patentat fluidactiv tratează cauza principală a petelor la nivel celular și oferă astfel hidratare pielii. Gluconatul de zinc și enoxolonul reduc orice iritație și roșeață, în timp ce un amestec de esteri de alfa hidroxi acid (AHA) și agenți dermatologici acționează simultan pentru a elimina petele.

 Produsele dermocosmetice sunt, de asemenea, potrivite în general pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și asigură o regenerare intensivă chiar și pentru pielea care are cerințe speciale, sau este foarte deshidratată sau deteriorată.

 Ca regulă generală, dermocosmeticele se achiziționează din farmacii. Dermatologia cosmetică este susținută de profesioniștii din domeniul sănătății – în principal dermatologi – și este dezvoltată pe baza studiilor clinice și a muncii unor branduri recunoscute mondial.

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.