(P) 5 motive pentru care să alegi șipcă metalică pentru noul tău gard

p

Gardul cu care este împrejmuită locuința este un detaliu cel puțin la fel de important precum aspectul casei.

Pentru a avea parte de o estetică plăcută, toate elementele exterioare ce țin de locuință trebuie să fie într-o armonie deplină. Sipca metalica de gard este un element din ce în ce mai folosit în construcția gardurilor datorită avantajelor cu care vine la pachet.

O combinație ideală între funcționalitate și estetică, șipca metalică a atras constant publicul și datorită prețului accesibil. Ușor de montat și practic, gardul pe bază deșipca metalică oferă un plus de eleganță oricărei locuințe.

sursa: freepik.com

5 Motive Pentru Care Să AlegiȘipcile Metalice La Construcția Noului Gard

Marea majoritate a oamenilor aleg șipcile metalice datorităunor motive comune. Iată doar 5 dintre motivele pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg săconstruiascăun gard din șipcametalică:

1. Varietatea

Diversitatea design-ului permite oricărei persoane, indiferent de cât de pretențioasă este, să își găsească sipca metalica gard potrivită. Astfel, pentru stilul și preferințele dumneavoastră veți putea identifica cel puțin un model, o nuanță, o formă sau un finisaj care să se încadreze. Versatilitatea gardului din șipca metalicăpermite crearea unei zone exterioare în armonie cu aspectul casei.

Unicitatea gardului, dar și a modului în care locuința arată per total depinde doar de alegerile dumneavoastră, pentru că premisele perfecte le aveți deja.

2. Rezistența și durabilitatea

Durabilitateași rezistența la coroziune sunt principalele caracteristici date de oțelul galvanizat, dar și cele mai urmărite de potențiali clienți. Proiectarea șipcilorși procesul tehnic sunt realizate întocmai pentru a rezista pentru o duratăde câteva zeci de ani. Pe lângădurabilitate, este foarte important de menționatși modul în care acestea se comportă și rezistă în timp. Un gard construit din șipca metalică este certitudinea faptului că acesta se va păstra într-o stare impecabilă pe parcursul multorani.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro
3. Personalizare

Flexibilitatea în personalizare a șipcilor metalice este un alt motiv pentru care oamenii își îndreaptădin ce în ce mai mult atenția spre acest material. Dacă vă doriți să puneți o amprentă personală asupra locuințeiși a împrejurimilor sau dacă urmăriți să respectați un anumit stil arhitectural, personalizarea este soluția ideală. Bilka oferă peste 500 de variante de culoare, finisaj și grosime, astfel încât este imposibil să nu găsiți varianta potrivită casei dumneavoastră.

4. Securitatea

Șipca metalică pentru gard este o variantă care oferă atât intimitate întregii familii, precum și siguranță. Astfel, gardul va crește semnificativ nivelul de securitate al locuinței pe care, de altfel, puteți amplasa și sisteme suplimentare. Cel mai frecvent sunt întâlnite sistemele de supraveghere video sau porțile automate.

5. Întreținerea

Din punct de vedere al mentenanței, trebuie să știți că șipcile metalice nu vă vor solicita pe parcursul timpului comparativ cu alte tipuri de gard. Gardul din șipcă metalică este foarte ușor de întreținutși nu impune intervenția constantă. În cazuri extreme, în care se exercită presiuni puternice asupra acestuia sau este supus la intemperii nefaste, schimbarea și reabilitarea acestuia este foarte simplă.

O definiție modernă a stilului – sipca metalică pentru gard

Ținând cont de schimbările constante în materie de modern, frumos și actual, vom sesiza faptul cădefiniția terminologiei „estetic” nu se potrivește cu ceea ce considerăm acum 5 ani. Sipca metalica gard este un concept care nu s-a demodat și care ține constant pasul cu noile tendințe.

Pentru ca o locuință să aibă stil nu este important doar aspectul interior, cum se considera la un moment dat. Exteriorul, gardul, curtea, dar și fațada sunt foarte importante pentru a închide cercul de amenajare cu bun gust. Transformă locuința într-o capodoperă a actualitățiiși alege un gard care să creeze o armonie între exterior, interior și, bineînțeles, acoperiș.

Dacă în trecut gardul avea rol strict de protecție, o barieră între intimitatea căminului familial și lumea din exterior, în prezent este un element cheie în estetică. Astfel că, până și modul deconstrucție al gardului a ajuns să fie o metodă prin care se poate exprima stilul și personalitatea proprietarului.

Dacă sunteți o persoană dinamică și îndrăzneață recomandarea este să abordați același stil pentru elementele de mari dimensiuni ale locuinței. Doar în acest mod veți păși cu drag pe poartă, pe ușa de la intrare și vă veți simți perfect în casa dumneavoastră.

De ce să folosești șipca metalică pentru gardul tău

Gardul realizat din șipcă metalică are la bază această idee de a oferi proprietarului apartenența față de locul ales săîi devinănu doar casă, ci „acasă”. El devine, deci, o piesăimportantăîn care întregește tabloul unei vieți liniștite, sigure și armonioase alături de cei dragi.

De-a lungul timpului, specialiștii au demonstrat faptul că oamenii sunt foarte influențați de mediul în care trăiesc. Starea de spirit, încrederea în sine, precum și productivitatea sunt elemente pe care, dacă vă doriți să le schimbați, trebuie să începeți prin a privi în jur. Atunci când lucrurile în jurul dumneavoastră alcătuiesc arta vieții pe care ați visat-o, puteți trece la pasul următor: dezvoltarea personală și profesională.

Aducând împreună siguranțași estetica, sipca metalica gard se regăsesc pe piață într-o gamă variată de culori, modele și stiluri. Dacă ați optat pentru o casă în stil contemporan, modelele de dimensiuni mici sunt alegerea elegantă care va întregi decorul. În schimb, dacă doriți să adăugați un plus de vibrație locului, puteți opta pentru o combinație de dimensiuni și culori diferite.

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.