(P) Iata ce s-a intamplat la Mamaia, vino si la Cluj in acest weekend! Capitanul Aquafresh recruteaza mii de Agenti 00Carii

Aquafresh

Weekend-ul trecut, Caravana Zambeste Romania a facut valuri pe plaja Flora din Mamaia! Mii de romani au devenit Agenti 00Carii si au luptat alaturi de Capitanul Aquafresh impotriva raufacatorilor dintilor.

Pe 30 si 31 iulie, va veni randul clujenilor sa il cunoasca pe Capitan.

Participantii au beneficiat de informatii utile despre igiena orala, au primit recomandari personalizate pe anumite tipuri de afectiuni si au avut posibilitatea sa-si inlocuiasca periutele de dinti uzate, in cadrul programului Rabla pentru periuta ta.

Caravana le-a propus consumatorilor activitati interactive, dar si multe surprize si premii, avand de asemenea posibilitatea sa primeasca revista de benzi desenate Capitanul Aquafresh si Agentii 00Carii in misiunea Zambeste Romania, precum si produse de ingrijire orala si consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.

Citește și
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

„Caravana nationala <> reprezinta o solutie integrata, creata ca raspuns la nevoile consumatorilor, asa cum le-am observat de-a lungul anilor”, a declarat Helen Tomlinson, General Manager, GSK Consumer Healthcare, Romania si Balcani. „Un studiu realizat anul acesta in randul consumatorilor arata ca 72% dintre romani au probleme dentare. Desi alarmanta, aceasta valoare arata o imbunatatire fata de 2012, anul lansarii campaniei <>, cand 80% dintre respondenti au declarat ca au astfel de probleme. Daca in 2012, sapte din zece consumatori aveau carii, astazi numai cinci din zece mai au aceasta problema. Asadar, eforturile noastre de a le reaminti oamenilor ca igiena orala este importanta pentru sanatatea lor au avut efect, iar acest lucru ne incurajeaza sa continuam investitia in programe de educare. Ne propunem ca si de aceasta data sa interactionam direct cu cat mai multi oameni de toate varstele si sa venim in ajutorul lor cu informatii utile despre igiena orala.”

Caravana Zambeste Romania face parte din campania Zambeste Romania, ajunsa la a 5-a editie. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 120.000 de beneficiari directi: au participat la programe educationale si au primit produse de ingrijire orala peste 40.000 de copii din mediul urban, 3.000 de copii si parinti din mediul rural si peste 35.000 de viitoare mamici; 1.500 de copii din mediul rural au beneficiat gratuit de tratamente dentare prin parteneriatul cu Salvati Copiii si peste 30.000 de romani au primit gratuit periute de dinti noi in schimbul celor vechi; in plus, sute de romani au mers la consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.

Pentru a descoperi intregul parcurs al Caravanei, acceseaza www.zambesteromania.ro sau pagina de Facebook Zambeste Romania.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?

Tot ce trebuie să faci este să te înscri în competiția Cool Brushing. Vezi mai jos detalii despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra în concurs și a avea șansa de a filma alături de el.

(P) Caravana
(P) Caravana "Monster Rabla" ajunge pe 22 iulie la Oradea. Cu ce surprize ii asteapta Capitanul Aquafresh pe cei mici

Pe 22 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh poposesc la Oradea, unde ii asteapta pe cei mici cu multe surprize.

Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta
Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta "monstru" cu una noua

Pe 1 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh sunt la Galati.

Recomandări
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă

Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.