Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

I-a ars masina complet si a ramas fara serviciu, dar si-a salvat casa. Masina unui taximetrist a luat foc in garaj

Embed:

I-a ars masina in totalitate si a ramas fara serviciu, insa si-a scapat casa de la incendiu. Este povestea unui taximetrist din Timisoara, caruia autoturismul i-a luat foc in garaj.

Fara sa-i treaca prin minte ca ar putea fi ranit, disperat, omul a tras singur de masina, sa o scoata cat mai repede afara, astfel ca flacarile nu ajunga si la locuinta. Pompierii spun ca, cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurt circuit cu masina in flacari. Cand si-a vazut masina in flacari, omul nu s-a gandit decat la un singur lucru: sa-si salveze casa.

Pericolul ca focul sa ajunga la locuinta lui era mare, mai ales ca masina era parcata in garajul, lipit de casa. Fara sa mai ceara ajutorul cuiva, a pus mana pe autoturismul in flacari si, cu toate puterile, l-a impins afara. Abia apoi a incercat sa stinga si incendiul, dar n-a mai reusit.

Primele investigatii ale pompierilor arata ca un furtun de combustibil s-ar fi fisurat, iar benzina ar fi ajuns pe motorul incins. O scanteie a fost de ajuns ca masina sa fie inghitita de foc.

Plutonier adjutant Radu Felix, ISU Banat: "Factorii de risc erau ridicati, deoarece masina e prevazuta si echipata cu o instalatie de gaz petrolifiat, fapt ce prezenta risc de explozie, deoarece autoturismul era in totalitate in flacari."

Ramas fara autoturism, barbatul nu va mai putea, cel putin pentru o perioada, sa faca taximetrie. Va incerca insa sa-si recupereze paguba de la compania de asigurari.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Iunie 2014
Citeste mai multe despre: incendiu, taxi, masina, taximetrist, sofer,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed