Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Robu contra naturii si a timisorenilor. Primarul se incapataneaza sa construiasca o fantana exact unde nu o vor alegatorii

fantana muzicala

Petitia online ”NU vrem Fantana Muzicala in Parcul Botanic Timisoara” a strans, in doar doua zile, circa 500 de semnaturi. Asta nu l-a impresionat pe primarul Timisoarei, Nicolae Robu, care a decis construirea fantanii exact in Parcul Botanic.

Tot mai multi timisoreni se mobilizeaza pe retelele de socializare pentru sustinerea petitiei, in incercarea de a sensibiliza administratia locala si de a muta fantana din Parcul Botanic, potrivit ziuadevest.ro.

Timisorenii doresc organizarea unei dezbateri publice pe acest subiect, insa asta nu il impresioneaza pe edilul Timisoarei.

Cel care a luat decizia inceperii proiectului, primarul Nicolae Robu, a avut o reactie categorica, intr-o postare pe Facebook.
Nicolae Robu: ”Dupa cum o stim cu totii, la toate obiectivele - dar absolut la toate! – din foarte multele pe care le-am realizat in Timisoara din 2012, de cand am devenit Primar, incoace, am avut parte de o rezistenta de o habotnicie demna de o cauza mai buna, fie din partea PSD, fie din partea unor carcotasi de meserie pur si simplu. Ei bine, a venit, acum, randul sistemului de spectacole de muzica, jocuri de apa, lumina, fum si foc, pe care l-am promis inca din 2012. Va reamintesc, initial, am vrut sa fac acest sistem pe Bega, in zona Flora. Intrucat, din motive pe care le-am explicat, acolo nu se poate, sistemul va fi facut intre Parcul Botanic si Casa Adam Muller Guttenbrunn.
Toate bune si frumoase pana aici. De-aici incolo, o noua lupta! Oricat as explica eu ca nu se ia din spatiul verde, ci se va folosi o zona construibila existenta acolo, carcotasii nu si nu."

Robu este intr-o continua lupta cu timisorenii, pentru fiecare proiect, futurist sau realist, pe care il propune

 

Sursa: ziare.com / ziuadevest.ro, Data publicarii: 18 Mai 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed