Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ancheta a politiei in cazul elevului olimpic agresat de mama. Vecinii sustin ca "se bat parte in parte"

mama si copilul batut

Copilul din Targu Jiu batut pana a fost umplut de vanatai de catre mama sa, medic stomatolog la MAI, va fi preluat de Protectia Copilului, iar autoritatile cer decaderea mamei din drepturi. Apropiatii spun ca minorul este agresat frecvent.

Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Gorj vrea sa preia copilul de 13 ani in regim de urgenta si cere decaderea mamei din drepturile parintesti, potrivit pandurul.ro.

Juristii DGASPC au solicitat Tribunalului Gorj ca minorul sa fie dus intr-un centru de plasament, printr-o ordonanta presedintiala.

Elevul de clasa a VII-a de la Colegiul National „Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu a ajuns joi la spital, plin de vanatai, dupa ce a fost batut de mama sa, medic stomatolog, pentru ca nu ar fi dorit sa participe la un proiect scolar, dupa cum spun dascalii minorului. Elevul de clasa a VII-a va fi consiliat psihologic, in urma agresiunilor suferite.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru violenta in familie. Tot ei au si dus copilul la spital.

Vecinii spun ca se bat "parte in parte"

Ultimele informatii cu privire la ceea ce i s-a intamplat joi baiatului in varsta de 13 ani, ajuns la Urgente, releva ca doctorita are probleme grave cu fiul ei:

mama si copilul batut

„O chema Marin inainte de casatorie, in urma cu circa 27 de ani. S-a despartit de sot, ramanand cu baiatul. Numai ca au ajuns sa se bata parte-n parte. Pe copil l-a dat si la Karate. Apoi, a ajuns la psiholog si degeaba. Copilul pare sa fie greu de controlat. Sare la mama lui s-o bata. Vecinii le bat in pereti fiindca s-au saturat de scandaluri seara de seara… Situatia este destul de cunoscuta. Baiatul nu o asculta deloc pe mama-sa si au ajuns sa se bata, cum v-am zis, parte-n parte. Nici sedintele la psiholog nu au efect, dupa cate se vede”, spun apropiatii familiei citati de gorj-domino.ro.

Medicii de la Urgente nu au considerat ca baiatul de 13 ani necesita internarea, ulterior fiind trimis acasa.

 

Sursa: Pandurul, Data publicarii: 19 Mai 2017
Citeste mai multe despre: Targu Jiu, copil olimpic batut de mama,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed