Ingrediente naturale si retete mostenite de la bunici, la Festivalul Carnatilor Banateni. Secretele castigatorilor

Ultimul update: Luni 01 Februarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2016 07:55
Categorie: Social

Gust autentic romanesc, ingrediente naturale si retete mostenite de la bunici. Cu aceste "arme" s-au intrecut producatorii de carnati intr-o competitie culinara organizata la Radna, in judetul Arad.

Festivalul Carnatilor Banateni a fost o proba grea nu doar pentru concurenti, ci si pentru jurati, dar si pentru pofticiosii veniti sa guste preparatele. O gospodina a convins juriul ca merita primul loc pe podium. Iar clientii pofticiosi nu au intarziat sa apara. Secretul unui preparat de succes sta in amestecul ingredientelor simple, spune ea.

Weber, castigatoare premiu 1: "Gustul autentic, parerea mea, un gust specific. Si se simte imediat ca este carne bio de acasa... Si multa dragoste."

Tot pe traditie a mizat si un alt concurent.

Hans Schutt, castigator locul 2: "Carnat facut dupa traditia veche cum am invatat de la tata, cu ingrediente naturale."

Cine sunt romanii din spatele "Billion Star Hotel", ales cel mai bun film strain la Hollywood International Film Festival

Cu o asemenea oferta variata, au aparut si carcotasii, atenti la fiecare detaliu.

Client: "Aici am intalnit foarte bune, dar lipseste usturoiul."

Client: "Sunt interesanti, diferite gusturi, diferite mirodenii s-au folosit, insa eu il astept pe cel mai bun. Nu l-am gasit inca."

Si pentru jurati a fost o misiune dificila.

Albher Elena, membru juriu: "Acesti carnati trebuie sa aiba de toate. Un pic trebuie sa se simta piperul, usturoiul, boiaua. Nu trebuie sa fie exces nici de sare, nici de fum."

Festivalul Carnatilor Banateni se organizeaza de ani buni, iar organizatorii spun ca nu vor renunta la aceasta traditie.
 

Hardwell si Afrojack, doi dintre cei mai populari DJ din lume, vin la Untold. Organizatorii au vandut deja 26.000 de bilete

Hardwell si Afrojack, doi dintre cei mai populari DJ din lume, vin la Untold. Organizatorii au vandut deja 26.000 de bilete

mancare, resturi, fotografi, ong, hrana

Resturile de mâncare, ridicate la rang de artă de câțiva fotografi talentați. Banii strânși îi donează

Mădălina Ghenea, donație pentru copiii afectați de boli incurabile, din centrul Hospice

Proprietarii de stâni, disperați că nu găsesc ciobani: ”Acum vor și Facebook la oi”

Copiii sub 16 ani nu vor mai putea avea cont pe Facebook fără acordul părinților, din 2018

Risc mare de sărăcie. O mamă își alăptează copilul de 3 ani pentru că nu are mâncare

Scandal în Gorj intre câţiva sateni şi o firmă care face prospecţiuni. Care sunt nemulţumirile

furculita masina

A găsit o furculiță înfiptă sub mașină și acum se teme de dușmani. Povestea primăriței

Studenții din Cluj, mobilizați pentru a dona sânge. „E o cauză nobilă”

Satul din Alba unde jumătate dintre locuitori şi-au făcut solarii. Cât câştigă lunar

Moment de reculegere pentru victimele accidentelor rutiere, în Bistrița

1 din 5 studenți are probleme emoționale: teamă, anxietate și depresie

O familie, care a rămas fără locuință în prag de iarnă, are nevoie de ajutor