Automatele cu oua, afacerea care le-a oferit o sansa nesperata multor fermieri. Ce avantaje au
Automatele cu oua, amplasate strategic in orase, au devenit o mina de aur pentru fermieri. Marfa provine de la fermele agricole din apropiere, iar afacerea merge bine.
Proprietarii sunt multumiti ca nu mai trebuie sa angajeze personal sau sa negocieze cu marile magazine. Iar cumparatorii au si ei de castigat. Pot cumpara la orice ora din zi si din noapte, la pret bun
In Timisoara, aproape ca nu exista piata fara un asemenea aparat. Clientii le prefera mai cu seama ca pretul este cu pana la 70% mai mic fata de cel din magazine. In plus, nu stau la coada.
"Sunt bune, nu ajung sa se invecheasca. Si ca pret sunt mai ieftine ca la particular si la ei se intampla sa mai fie si clocite", spune un client al automatului.
Bogdan Turc este unul dintre primii fermieri din Timis care a vazut in aceste aparate o sursa sigura si rapida de castig. Si-a cumparat 10 si vinde, prin ele, 450.000 de oua pe luna. O caserola cu zece oua costa 4 lei, fata de 7 lei in magazin.
"Noi alimentam aparatele zilnic pentru ca sunt dotate cu sisteme performante si anunta pe telefonul mobil prin sms-uri. E o afacere de viitor si am amortizat deja primele aparate"
Si la Brasov, aceeasi afacere infloritoare.
"In acest moment vanzarile sunt in crestere. Ouale sunt proaspete, sunt de calitate", spune Dumitru Pena, reprezentant vanzari.
Un asemenea aparat costa aproximativ 8.000 de euro si, cu ajutorul lui, fermierii pot vinde in jur de o mie de oua pe zi.
Citeste si:
Doi tineri au dat o lovitura de 1,4 milioane de dolari cu o ceasca de cafea. Super ideea de afaceri
A facut o avere de 3 miliarde dolari, in tara unde se traieste cu 2 dolari/zi