Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Tanara de 24 de ani, lovita mortal de o masina in timp ce vorbea la telefon cu mama ei. Cine se afla la volanul masinii

Mihaela Florea

Accident tragic in Brebeni, judetul Olt. O tanara de 24 de ani a fost lovita mortal joi, de o masina. Coincidentele din jurul tragediei sunt de-a dreptul sinistre.

Mihaela Florea, in varsta de 24 de ani, se indrepta joi diminneata spre statia de autobuz de unde urma sa ia un microbuz care sa o aduca in Slatina, la locul de munca, relateaza gazetanoua.ro.

Un coleg de munca al tineriei, care si el mergea catre serviciu, s-a angajat intr-o depasire si a lovit-o mortal, proiectand-o intr-un cap de pod de pe marginea drumului. Din pacate, Mihaela a murit in ciuda eforturilor medicilor sositi la fata locului.

In momentul impactului, tanara vorbea la telefon cu mama ei, care a auzit o bubuitura puternica. Pentru ca locuia la cateva case de locul tragediei, tatal fetei a alergat intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat.

„Un sofer de la VMG, in timp ce conducea si venea spre serviciu cu masina firmei, a accidentat mortal o vanzatoare a aceluiasi hipermarket, care si aceasta se ducea la serviciu. Accidentul a fost comunicat la ITM si este cercetat de o echipa de inspectori de munca in colaborare cu Politia. Este un accident de traseu, in afara muncii si nu un accident datorat procesului muncii, insa intra tot in categoria accidentelor de munca”, a declarat Florin Fumureanu, inspector sef adjunct Securitate si Sanatate in Munca, in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Olt.
 

Sursa foto: gazetanoua.ro

 

Sursa: , Data publicarii: 3 Martie 2017
Citeste mai multe despre: Mihaela Florea, accident, olt,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed