Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Criminalul de pe Facebook" s-a sinucis in timp ce era urmarit de politie. Cum a fost gasit

Embed:

Criminalul american dat in urmarire nationala, pe capul caruia era pusa o recompensa de 50.000 de dolari, s-a sinucis dupa ce a fost incoltit de politie.

Individul ucisese un batran si postase imaginile crimei pe Facebook, unde a scris ca si-a iesit din minti din cauza problemelor personale. Pe de alta parte, reteaua de socializare a anuntat ca isi revizuieste procedurile, dupa ce a primit sesizari ca inregistrarea crimei a ramas pe site cel putin doua ore.

Steve Stephens, criminalul care l-a ucis pe Robert Godwin, un barbat de 74 de ani, vazut la intamplare pe strada, gonea intr-un vehicul alb, cu politia pe urme, in orasul Erie din Pennsylvania.

In imaginile inregistrate de o camera de supraveghere se vede cum masinile de patrula au incoltit vehiculul fugarului. Apoi, agentii l-au blocat intr-o parcare. Simtind ca nu mai are scapare, Steve Stephens si-a pus capat zilelor.

Politia a fost alertata dupa ce o angajata de la un fast food l-a recunoscut pe suspectul dat in urmarire nationala, pe capul caruia era pusa o recompensa de 50.000 de dolari.

Tom Ducharme, manager fast food: "Angajata noastra de la serviciul pentru clientii din masini l-a recunoscut. Suspectul era intr-un Ford alb. A luat banii pentru comanda, iar atunci cand masina s-a mutat la fereastra urmatoare, ea a alertat politia. I-a spus ca trebuie sa astepte putin pana sunt gata cartofii prajiti. Nu era nevoie, dar ea a vrut sa se asigure ca are timp sa alerteze politia."

Steve Stephens a postat pe Facebook o inregistrare video in care se vede cum l-a ucis Robert Godwin, din Cleveland. Apoi, intr-o transmisie in direct pe reteaua de socializare, a pretins ca a mai ucis si alte persoane, dar autoritatile nu cred ca mai exista victime.

Responsabilii de la Facebook au recunoscut ca au trecut mai bine de doua ore de la postarea initiala, pana cand imaginile video au fost sterse. Asta desi primisera mai multe sesizari.

Fondatorul retelei de socializare a prezentat condoleante familiei victimei si a promis masuri...

Mark Zucherberg, director Facebook: "Inimile noastre sunt alaturi de familia si prietenii lui Robert Godwin Sr. Mai avem multe de facut si facem tot ce este posibil pentru a preveni alte tragedii de felul acesta."

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: criminal, facebook,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed