Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Nicusor Dan: "Consilierii USR au fost agresati de politia locala, transformata in garda de corp a Gabrielei Firea"

nicusor dan

Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, si-a exprimat pe Facebook sustinerea pentru consilierii generali ai USR, care au fost joi implicati intr-o altercatie la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Nicusor Dan afirma ca este ”mandru” de ei si ca-i sustine in lupta lor pentru ca sedintele Consiliului General sa fie deschise publicului.

Cetatenii care doreau sa participe la sedinta CGMB si consilierii generali ai USR au fost agresati la primaria Capitalei de politia locala, transformata in garda de corp a Gabrielei Firea. Sunt revoltat si ingrijorat. Este pentru a doua oara cand consilierii USR sunt agresati”, a comentat Nicusor Dan incidentele de la sedinta Consiliului General, potrivit News.ro.

Nicusor Dan a afirmat ca-i sprijina pe consilierii locali ai USR in lupta lor de a determina Primaria Capitalei sa devina o institutie mai transparenta.

Nu se poate sa lasam Bucurestiul sa fie condus de un primar care vrea sa tina, prin violenta, departe de ochii oamenilor modul in care se cheltuiesc banii lor. Sunt mandru de consilierii USR si sunt alaturi de ei in aceasta lupta!”, a incheiat Dan.

Sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost intrerupta, joi, in urma unui scandal izbucnit dupa ce politistii locali au impiedicat accesul mai multor cetateni, inclusiv reprezentanti ai societatii civile, care au vrut sa intre la sedinta.

In urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a parasit sedinta.

La sediul Primariei au sosit un echipaj de Politie, dar si un echipaj SMURD, dupa ce trei politisti locali ar fi fost raniti in busculada.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 9 Iunie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed