Liviu Dragnea: PSD a avut tot timpul in istoria lui "Chirici”. Nu este nicio "fractura” in PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea (stg.), si presedintele Organizatiei Municipale Iasi, primarul interimar Mihai Chirica (dr.), participa la Conferinta Organizatiei Judetene a PSD Iasi.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca partidul a avut tot timpul in istoria lui "Chirici” care sa vorbeasca de nevoia unei reformari, iar fata de astfel de voci, partidul se va expima in zilele urmatoare.

Dragnea a spus ca nu exista "fracturi” in PSD, ci exista doar o singura "voce”, aceeasi care l-a sustinut pe presedintele Klaus Iohannis in zilele in care, cu toata sustinerea Coalitei care castigase alegerile, a refuzat-o pe Sevil Shhaideh pentru postul de premier.

"PSD a avut tot timpul in istoria lui «Chirici», a avut in permanenta. Partidul se va exprima in urmatoarele zile fata de aceste voci, care de fapt este una singura. Sigur, este o voce foarte importanta, tot aceeasi voce l-a sustinut pe presedintele Iohannis in zilele in care, cu toata sustinerea coalitiei care castigase alegerile, a refuzat-o pe Sevil Shaidehh. Dar astea toate le discutam in partid”, a spus Liviu Dragnea, la iesirea din sala de la instanta suprema unde s-a judecat dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu, potrivit News.ro.

In ceea ce priveste relatia cu premierul Sorin Grindeanu, Dragnea a spus ca a ramas aceeasi relatie pe care au avut-o si in zilele dinaintea discutiei privind formarea Guvernului.

Intrebat daca poate spune ca Sorin Grindeanu ar fi un lider PSD mai bun decat el, Dragnea a raspuns: "Alta intrebare? Ca sa citez un clasic in viata: «Alta intrebare?» O sa vedeti ca o sa preluam toti asta”.

Citește și
Ovidiu Laicu
Un vicepresedinte PSD Iasi ii cere demisia lui Mihai Chirica de la conducerea filialei: "Si-a tradat partidul"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Conducerea PSD Iasi nu a decis vineri in Comitetul Executiv Judetean al filialei nici o sanctiune fata de liderul organizatiei, Mihai Chirica, dupa declaratiile critice ale acestuia la adresa sefilor PSD de la centru, Chirica sustinand ca PSD Iasi este o filiala unita.

Ulterior, Mihai Chirica a declarat, la Realitatea TV, ca Sorin Grindeanu ar putea fi presedintele partidului in cazul in care Liviu Dragnea ar ajunge in situatia sa paraseasca aceasta functie, premierul capatand o experienta vasta in urma „dusului rece cu sloiuri de gheata” pe care l-a primit in ultima perioada.

In ceea ce priveste situatia de la Ministerul Justitiei, primarul Iasiului a spus ca Florin Iordache a gresit si trebuia penalizat mai devreme.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Mihai Chirica,
Mihai Chirica, "incurajat" sa-si dea demisia din PSD. "Va asigur ca nu voi face asta." Ce ii reproseaza colegii de partid

Incep sa se agite apele in PSD. "Nu sunt multumit de modul in care Liviu Dragnea conduce partidul", asta declara primarul Iasiului si vicepresedinte al partidului, Mihai Chirica.

Un vicepresedinte PSD Iasi ii cere demisia lui Mihai Chirica de la conducerea filialei:
Un vicepresedinte PSD Iasi ii cere demisia lui Mihai Chirica de la conducerea filialei: "Si-a tradat partidul"

Vicepresedintele PSD Ovidiu Laicu sustine, intr-un comunicat de presa, ca solicita demisia de onoare din functia de presedinte interimar al PSD Iasi a lui Mihai Chirica.

Mihai Chirica, primarul PSD al Iasiului:
Mihai Chirica, primarul PSD al Iasiului: "E nevoie de un nou leadership in partid". Ce spune despre OUG 13 si Dragnea

Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, primar al Iasiului si principalul contestatar al OUG 13 in partidul de guvernamant, sustine ca epoca de glorie a lui Liviu Dragnea a apus.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.