Moldovenii, sensibilizati de cazul Victoriei Pruteanu. Anuntul autoritatilor dupa ce a fost incatusata sub ochii copiilor ei

Ultimul update: Marti 26 Ianuarie 2016 07:02
Data publicarii: Sambata 23 Ianuarie 2016 16:31
Categorie: Internaţional
Victoria Pruteanu

Cazul Victoriei Pruteanu, femeia care a fost comdamnata la trei ani si opt luni de puscarie, pentru ca si-a omorat sotul in timp ce se se apara de loviturile lui, i-a sensibilizat pe moldovenii de peste Prut.

Victoria Pruteanu, femeia condamnata vineri la trei ani si opt luni de inchisoare, pentru ca si-a injunghiat mortal sotul, in incercarea de a se apara de abuzurile acestuia a fost eliberata din arest. Anuntul a fost facut de Ministrul Justitiei din Moldova, Vladimir Cebotari.

"Astazi, dnei Victoria Pruteanu i s-a schimbat masura de asigurare, din arest in masura de neparasire a localitatii. S-a facut un act de justitie, atat de mult asteptat de noi toti, dar si mai mult de cei care stiu ca deja chiar incepand cu aceasta seara, vor fi dusi la culcare de catre mama si sora lor”, a scris Cebotari pe Facebook.

Peste 11.000 de oameni au semnat pe retelele de socializare doua petitii in care au cerut o pedeapsa mai blanda pentru tanara care creste cinci copii.

Ministrul Justitiei, Vladimir Cebotari, s-a autosesizat in acest caz si a anuntat ca femeia va fi cercetata in stare de libertate, relateaza publik.md. Vineri a fost incatusata chiar sub ochii copiilor sai.

Mai mult, potrivit ProTV Chisinau, 80 de persoane s-au mobilizat si au adus cadouri pentru aceasta familie si donatii in bani.
 

Victoria Pruteanu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV Chisinau

Epidemie de gripa H1N1 la granitele Romaniei. Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul dozelor de vaccin

Epidemie de gripa H1N1 la granitele Romaniei. Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul dozelor de vaccin

barcelona

Profilul suspecţilor implicați în atacurile din Spania. Antecedentele penale

Eclipsă totală de soare peste 3 zile în Statele Unite

Măsuri speciale la Boston, unde va avea loc o manifestaţie în favoarea dreptului la liberă exprimare

taiwan

Atac cu o sabie de samurai în Taiwan. Un polițist a fost rănit

România cumpără de la SUA rachete de artilerie în valoare de peste 1 mld. euro

Strategul-şef al lui Donald Trump, Steve Bannon, a plecat de la Casă Albă