Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Incident la bordul unui avion al companiei Air Namibia. Ce a urmat dupa ce o pasare a facut o spartura uriasa in aeronava

Air Namibia

Un avion al companiei Air Namibia, la bordul caruia se aflau 112 pasageri, a aterizat in siguranta dupa ce aeronava a lovit o pasare, iar impactul a lasat o spartura considerabila in corpul avionului.
 

Incidentul a avut loc in timp ce avionul se pregatea sa aterizeze pe Aeroportul International Hosea Kutak, din capitala Windhoek.

Imaginile surprinse de un pasager arata o spartura imensa in partea inferioara a aeronavei, un Airbus A319-100, scrie The Independent.

Air Namibia

Un purtator de cuvant al companiei a declarat ca astfel de incidente sunt comune in aviatie: "Se intampla adeseori, cand avioanele zboara la aceeasi altitudine ca pasarile. In ceea ce priveste acest incident, o pasare mare a lovit avionul tocmai cand trebuia sa aterizeze. Este peste puterea noastra sa controlam astfel de incidente, dar pilotii sunt antrenati sa comunice cu pasagerii si sa le explice ca nu se intampla nimic".

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 19 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Air Namibia, avion, incident, pasare, aeronava,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed