Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Clipul scandalos prezentat intr-o scoala din Rusia. De ce elevilor li s-a recomandat sa nu aiba relatii decat cu virgine

captura clip Rusia

Elevii de clasa a VIII-a dintr-o scoala gimnaziala din Rusia au avut parte de o proiectie inedita la una dintre orele de curs.

Profesorul le-a pus un clip de trei minute care sustine teoria potrivit careia Occidentul incearca sa distruga societatea ruseasca prin coruperea femeilor, scrie Moscow Times.. In clip, Statele Unite sunt acuzat de “propaganda feminista si homosexuala”, din cauza careia tinerele din Rusia si-ar incepe viata sexuala la varste din ce in ce mai fragede.

Mai mult, autorii clipului le recomanda barbatilor rusi sa evite relatiile cu femei care nu sunt virgine, deoarece acestea ar purta genele fostilor parteneri. “O fata care s-a culcat cu mai multi barbati e ca o hazna, continand un amstec de gen de la toti barbatii din viata ei, asa incat cel care are un copil cu ea e de fapt un incornorat”, se afirma in filmuletul prezentant elevilor de la scoala din Kuban si realizat de "Fondul de Lupta pentru Moralitate", un ONG cu sedii in Moscova si Sankt Petersburg.

Unul dintre elevi si-ar fi intrebat profesorul daca asemenea clipuri sunt legale intr-o scoala, dar nu a primit un raspuns. Directorul gimnaziului a declarat insa ca nu vede nimic rau in respectivul film si ca nu are competenta de a discuta despre genetica, ca sa poata spune daca teoriile prezentate in clip sunt gresite sau nu.
 

 

Sursa: The Moscow Times, Data publicarii: 12 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed