Clipul scandalos prezentat intr-o scoala din Rusia. De ce elevilor li s-a recomandat sa nu aiba relatii decat cu virgine

Ultimul update: Marti 15 Martie 2016 00:59
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2016 13:01
Categorie: Internaţional
captura clip Rusia

Elevii de clasa a VIII-a dintr-o scoala gimnaziala din Rusia au avut parte de o proiectie inedita la una dintre orele de curs.

Profesorul le-a pus un clip de trei minute care sustine teoria potrivit careia Occidentul incearca sa distruga societatea ruseasca prin coruperea femeilor, scrie Moscow Times.. In clip, Statele Unite sunt acuzat de “propaganda feminista si homosexuala”, din cauza careia tinerele din Rusia si-ar incepe viata sexuala la varste din ce in ce mai fragede.

Mai mult, autorii clipului le recomanda barbatilor rusi sa evite relatiile cu femei care nu sunt virgine, deoarece acestea ar purta genele fostilor parteneri. “O fata care s-a culcat cu mai multi barbati e ca o hazna, continand un amstec de gen de la toti barbatii din viata ei, asa incat cel care are un copil cu ea e de fapt un incornorat”, se afirma in filmuletul prezentant elevilor de la scoala din Kuban si realizat de "Fondul de Lupta pentru Moralitate", un ONG cu sedii in Moscova si Sankt Petersburg.

Unul dintre elevi si-ar fi intrebat profesorul daca asemenea clipuri sunt legale intr-o scoala, dar nu a primit un raspuns. Directorul gimnaziului a declarat insa ca nu vede nimic rau in respectivul film si ca nu are competenta de a discuta despre genetica, ca sa poata spune daca teoriile prezentate in clip sunt gresite sau nu.
 

captura clip Rusia Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: The Moscow Times

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

ine pe morcov

Inel de logodnă pierdut acum 13 ani scos din pământ odată cu un morcov VIDEO

A fost găsit băiatul de 7 ani, dispărut după atentatul din Barcelona

Cine este atacatorul din Finlanda, un marocan care a atacat doar femei

furtuna

Doi tineri au murit şi 40 au fost răniţi, după ce o furtună puternică a răsturnat un cort în Austria

Profilul suspecţilor implicați în atacurile din Spania. Antecedentele penale

Eclipsă totală de soare peste 3 zile în Statele Unite