Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cand ar putea fi gasit avionul Malaysia Airlines, disparut misterios acum 2 ani. "Sansele sunt foarte mari"

grafitti MH370

Martin Dolan, cel care conduce cautarile in cazul disparitiei zborului MH370, promite rezultate concrete in urmatoarele luni.
 

Dolan, comisarul sef al Biroului de Siguranta a Transporturilor din Australia, numit in fruntea echipelor de cautare, promite ca in urmatoarele 4 luni avionul Malaysia Airlines va fi gasit – mai ales ca in iulie operatiunile vor lua sfarsit . „Am reusit sa acoperit aproape trei sferturi din zona cautarilor”, a firmat Dolan, potrivit Guardian, si cum nu am gasit avionul in acele zone, sansele sunt foarte mari ca el sa se afle in zone in care nu am cautat pana acum”.

Pana acum, cautarile au costat peste 150 de milioane de dolari si nu au adus niciun rezultat concret. Un fragment de aeronava gasit pe coasta Mozambicului saptamana trecuta ar putea proveni din avionul Malaysia Airlines disparut pe 8 martie 2014. Dolan a declarat insa ca, si daca se confirma ca e un rest din avionul malaezian, „nu trebuie sa avem asteptari prea mari”.

Investigatorii independenti critica insa metodele folosite de echipa lui Dolan si afirma ca e greu de crezut ca aceasta ar putea sa mai gaseasca avionul pana in iulie.
 

 

Sursa: Guardian, Data publicarii: 7 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Malaysia Airlines, MH370, avion, cautari, Australia,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed