Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cosmar greu de inchipuit! Minore violate de tatal vitreg ani la rand

60431378
Embed:

La 19 si 16 ani, doua fete din Bistrita-Nasaud cauta puterea sa uite infernul in care le-a aruncat insusi cel care trebuia sa le ocroteasca.

Ani la rand, tatal lor vitreg a abuzat de ele, uneori chiar cu mama acasa.

Femeia n-a stiut insa nimic din ororile care s-au petrecut in timp ce ea trebaluia in bucatarie ori prin curte. Abia acum a aflat ca barbatul i-a lasat fiicele gravide si le-a convins sa intrerupa sarcinile, fara sa spuna cuiva ce li se intampla.

Fata cea mare n-a mai indurat si le-a povestit politistilor intreg cosmarul care dura deja de cinci ani. Luat la intrebari, tatal vitreg nu-si gaseste nicio vina.

Grozaviile prin care treceau fetele sunt greu de inchipuit, spun anchetatorii. Barbatul abuza de ele in aceeasi camera in care dormeau si fratiorii lor. Ba chiar in casa era si mama copilelor. Pe amandoua barbatul le-a lasat si insarcinate, iar apoi le-a trimis sa faca avort.

Daca nu va da peste un judecator indulgent, individul ar putea petrece urmatorii 25 de ani dupa gratii.

Tatal vitreg al celor doua fete este in prezent in arestul politiei. Procurorii urmeaza sa ceara arestarea lui preventiva la tribunalul Bistrita-Nasaud.

Individul si-a recunoscut faptele, ba chiar a declarat ca avea aceleasi intentii si cu mezina familiei, de numai 11 ani. Aceasta insa n-a cedat presiunilor.

Suspectul este acuzat de viol si coruptie sexuala de minori si risca o pedeapsa intre 10 si 25 de ani.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 Iunie 2010
  • 12 Comenteaza
Citeste mai multe despre: violuri,

Comentarii(12)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61798755
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed