Cum a ajuns Jojo la o silueta de invidiat, dupa ce a nascut 2 copii: "Puteam sa mananc la fiecare trei ore orice imi doream"

Ultimul update: Luni 29 Mai 2017 06:38
Data publicarii: Vineri 26 Mai 2017 16:45
Categorie: CSID

A venit primul bebe, apoi al doilea, dar silueta este si acum perfecta. Ne intalnim astazi cu Jojo, care ne spune cat de utila este munca, din postura de mamica.

Zora, deja o domnisoara de cateva luni, poarta un nume ce are legatura cu...zorile de zi.

I-a dat mamei ceva mai multa bataie de cap in privinta siluetei, decat fratiorul ei. Jojo s-a pus insa rapid pe picioare cu dieta de trei ore. Inventie...de nevoie.

Jojo: "Aveam 5 kilograme pe care nu puteam sa le pierd sub nicio forma, de sport nu m-am reapucat, puteam sa mananc la fiecare trei ore orice imi doream, dar in cantitati foarte mici. Si sa nu mai mananc dupa ora 7, ceea ce a fost foarte dificil. A fost dificil, dar a functionat."

Cat priveste slalomul printre doi copii… a inceput de cand cea mica era in burtica. Iar fratele cel mare cerea cu nerabdare neaparat o surioara:

"Suntem ceea ce mancam". Specialistii ne spun ce pericole ne pandesc in mancarea cu multe grasimi

Jojo: "M-a anuntat ca daca vom avem un baietel el nu-l vrea, el vreo surioara. A spus ca nu-si imparte jucariile cu un baietel.
Si Zora cand a venit pe lume i-a adus un jos de construit pe care si-l dorea."

Mai multa atentie pentru cel mai mare copil. Ca sa nu perceapa dretp amenintare venirea pe lume a unui bebelus. O lectie pe care Jojo si-a insusit-o.

Reporter: Cand te intorci?
Jojo: "Nu stiu, m-am intors pe scena de teatru, la Teatrul Excelsior, fac parte din distribuita piesei "O noapte furtunoasa" si va invit sa o revedeti."

Secretul hidratarii corecte. Care este cel mai important lucru atunci cand beti cei 2 litri de apa pe zi, cum spun medicii

Secretul hidratarii corecte. Care este cel mai important lucru atunci cand beti cei 2 litri de apa pe zi, cum spun medicii

Infectie urinara

Riscurile la care se expun pacienții care nu tratează infecțiile urinare

Statul pe telefon, pe întuneric, are consecințe grave asupra sănătății

Statul prelungit în fața calculatorului poate afecta grav ochii copilului

Ce trebuie să știm despre Hepatita C, boala de care suferă 600.000 de români

Cele mai cunoscute mituri despre contraceptive: "Nu vreau să mă îngraș, dați-mi niște pilule care nu îngrașă”

Andra și secretele frumuseții. Cum se ține în formă în timpul concertelor

elevi

Ce trebuie făcut pentru ca elevii să rețină informația încă din timpul orelor de curs