Cum a ajuns Jojo la o silueta de invidiat, dupa ce a nascut 2 copii: "Puteam sa mananc la fiecare trei ore orice imi doream"

Ultimul update: Luni 29 Mai 2017 06:38
Data publicarii: Vineri 26 Mai 2017 16:45
Categorie: CSID

A venit primul bebe, apoi al doilea, dar silueta este si acum perfecta. Ne intalnim astazi cu Jojo, care ne spune cat de utila este munca, din postura de mamica.

Zora, deja o domnisoara de cateva luni, poarta un nume ce are legatura cu...zorile de zi.

I-a dat mamei ceva mai multa bataie de cap in privinta siluetei, decat fratiorul ei. Jojo s-a pus insa rapid pe picioare cu dieta de trei ore. Inventie...de nevoie.

Jojo: "Aveam 5 kilograme pe care nu puteam sa le pierd sub nicio forma, de sport nu m-am reapucat, puteam sa mananc la fiecare trei ore orice imi doream, dar in cantitati foarte mici. Si sa nu mai mananc dupa ora 7, ceea ce a fost foarte dificil. A fost dificil, dar a functionat."

Cat priveste slalomul printre doi copii… a inceput de cand cea mica era in burtica. Iar fratele cel mare cerea cu nerabdare neaparat o surioara:

Jojo: "M-a anuntat ca daca vom avem un baietel el nu-l vrea, el vreo surioara. A spus ca nu-si imparte jucariile cu un baietel.
Si Zora cand a venit pe lume i-a adus un jos de construit pe care si-l dorea."

Mai multa atentie pentru cel mai mare copil. Ca sa nu perceapa dretp amenintare venirea pe lume a unui bebelus. O lectie pe care Jojo si-a insusit-o.

Reporter: Cand te intorci?
Jojo: "Nu stiu, m-am intors pe scena de teatru, la Teatrul Excelsior, fac parte din distribuita piesei "O noapte furtunoasa" si va invit sa o revedeti."

Secretul hidratarii corecte. Care este cel mai important lucru atunci cand beti cei 2 litri de apa pe zi, cum spun medicii

Secretul hidratarii corecte. Care este cel mai important lucru atunci cand beti cei 2 litri de apa pe zi, cum spun medicii

csid

Alcoolul, subiect sensibil între părinți și copii. Cum ar trebui să intervină adulții

Cum se pregătesc conservele sănătoase din fructe

Explicația pentru care cariile sunt mai frecvente până la 18 ani

Adevărul despre țigările electronice. Ce se întâmplă în corpul fumătorilor

Leziunile produse de HPV pe piele, ușor rezolvabile. Ce recomandă medicii

Ţigări + grăsimi vs. mişcare. Câte trepte e recomandat să urci zilnic

pere in livada

Invenţia românească care elimină chimicalele din fructe şi legume