Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un avion comercial s-a intors din drum dupa ce s-a descoperit ca o usa nu era bine inchisa. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Jin Air

Un avion comercial ce transporta 163 de persoane din Filipine in Coreea de Sud a fost fortat sa se intoarca din drum dupa ce s-a descoperit, in timpul zborului, ca una din usile avionului nu era complet inchisa.

Avionul, ce apartinea companiei low-cost Jin Air, a decolat din Cebu, Filipine, duminica dimineata. Dupa ceva timp, pe cand avionul se afla deja la o altitudine de 3000 de metri, staff-ul a remarcat ca zgomotul din aeronava este mult prea mare.

Nu a durat mult timp pana sa afle cauza: una dintre usile avionului nu era bine inchisa. Cand a aflat, pilotul a facut imediat cale intoarsa si a aterizat pe acelasi aeroport de pe care a plecat cu putin timp inainte.

Potrivit companiei aeriene, nu s-au inregistrat incidente la bord, insa unii dintre pasageri au marturisit ca s-au simtit ametiti in timpul zborului. Jin Air le-a dat tuturor o suma compensatorie in valoare de 84 de dolari.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Cebu, Jin Air, companie, avion, low cost,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed