O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul unei proiectii "Fifty Shades of Grey". Ce a putut face o femeie

Fifty Shades of Grey

O intreaga sala de cinema din Marea Britanie a fost evacuata, dupa ce o femeie a mers bauta la film. Detaliile povestii si marturisirile celor care au asistat la scena sunt cel putin amuzante.

Nu trecusera prea multe minute din "Fifty Shades of Grey" atunci cand sala de cinema The Cineworld din Milton Keynes a trebuit evacuata de urgenta.

O femeie despre care se crede ca era sub influeta bauturilor alcoolice a inceput sa vomite, spre groaza celor care stateau langa ea.

Lucrurile au luat cu totul alta intorsatura insa, atunci cand femeia a pierdut controlul tuturor fluidelor produse de organism.

"Ne asteptam cu totii sa-l vedem pe Christian Grey sufocand-o pe Anastasia. Cu siguranta, nu ne-am asteptat sa ne sufocam noi, din cauza mirosului. Si-a pierdut total controlul. Intreaga sala de cinema duhnea", a spus unul dintre martorii incidentului.

Citește și
Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey, "cel mai provocator film al deceniului, a doborat recordul la incasari, dar si la critici
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Medicii au fost chemati de urgenta pentru a-i acorda femeii primul ajutor.

"Nu sunt sigura ce varsta avea, insa era atat de bauta incat nici nu se putea misca. A trebuit carata pe brate. Mizeria pe care a lasat-o in urma era dezgustatoare. Nu puteau sa curete pe loc. Trebuia adus un specialist, asa ca filmul a fost oprit si toata lumea a fost nevoita sa plece. A fost o dezamagire atat de mare. Asteptam de mult sa-l vedem dupa ce am citit cartile", a spus o martora.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Student arestat dupa ce a dezbracat o colega, a legat-o si biciuit-o, intr-o reconstituire a filmului
Student arestat dupa ce a dezbracat o colega, a legat-o si biciuit-o, intr-o reconstituire a filmului "Fifty Shades of Grey"

Un student este acuzat ca a agresat sexual o colega in ceea ce procurorii sustin a fost o "reconstituire" a filmului "Fifty Shades of Grey".

Fifty Shades of Grey,
Fifty Shades of Grey, "cel mai provocator film al deceniului, a doborat recordul la incasari, dar si la critici

"Fifty Shades of Grey", cel mai asteptat film al anului de catre milioane de femei din intreaga lume, a stabilit noi recorduri in box office, la numai trei zile de la premiera, scrie Variety.

Efectul periculos in dormitor al cartii
Efectul periculos in dormitor al cartii "50 shades of Grey". Ce apeluri primesc pompierii

Celebra carte a autorului britanic E. L. James a devenit motiv pentru apelarea pompierilor in Marea Britaniei, dupa ce mai multe cupluri au ramas “prinse” in jocurile erotice.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.