Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Comedy Weekend - Show inedit de improvizatie la Cluj-Napoca

Comedy Weekend - Show inedit de improvizatie la Cluj-Napoca

Luna Aprilie pregateste publicului clujean un show de exceptie in cadrul Comedy Weekend: Spectacol de Improvizatie cu Trupa ImPro alaturi de Mihai Bobonete, Catalin Neamtu, Cosmin Natanticu, Adrian Vancica, Mihai Rait Dragomir si Marian Hancu.

Evenimentul va avea loc pe 17 Aprilie la Casa de Cultura a Studentilor incepand cu ora 18:00, fiind al doilea spectacol din seria Comedy Weekend, concept initiat de catre agentia Why Not Us.

Show-ul pe care cei 6 comedianti il propun este un spectacol pus in scena de peste 10 ani si dezvoltat de la editie la editie: “facem de peste 10 ani acest gen de spectacol si spune lumea ca ne pricepem destul de bine. Am decis sa il aratam mai mult anul acesta si o sa ne tot vedeti prin tara cu el. Incercam sa venim cam peste tot pe unde am calcat cu stand up comedy si va asteptam cu drag, mai ales ca la acest spectacol puteti veni insotiti si de cei mici, pentru ca e non vulgar. Merita, o sa vedeti. Veti rade mult si destept! Haideti!” - Mihai Bobonete

Pe 17 Aprilie protagonistii acestui spectacol promit o seara de exceptie publicului clujean, care a avut deja o prima reprezentatie de comedie de calitate in cadrul Comedy Weekend in luna Martie, odata cu spectacolul oferit de Dan Badea, Catalin Bordea si Nelu Cortea. “Comedy Weekend este un concept nou in Cluj-Napoca ce isi doreste sa aduca zambete si relaxare publicului. Ne propunem sa oferim cate o duminica pe luna in care oamenii sa se poata bucura de un show adevarat de stand-up, dar si spectacole de improvizatie si sa le deschidem apetitul pentru ceea ce inseamna comedie de calitate. Promitem nume mari si spectacole de exceptie.” - Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend.

In luna Aprilie, scena Comedy Weekend apartine unor nume cunoscute in lumea comediantilor: Mihai Bobonete, Catalin Neamtu, Cosmin Natanticu, Adrian Vancica, Mihai Rait Dragomir si Marian Hancu. Cei sase vor avea misiunea de a-i inveseli pe toti pasionatii de comedie prezenti pe 17 Aprilie la Casa de Cultura a Studentilor cu glume, momente de improvizatie inedite si umor de calitate.

Biletele pentru aceasta editie de Comedy Weekend au fost deja puse in vanzare la preturi ce variaza intre 50 si 60 de lei, iar pentru cei care isi doresc sa ii cunoasca personal pe cei 6 comedianti, organziatorii au pus in vanzare un numar limitat de bilete cu acces meet&greet. Toti cei care isi doresc sa vada un show adevarat de comedie sunt invitati sa isi achizitioneze biletele online de pe biletmaster.ro sau eventim.ro, sau offline de la Agentia Teatrala Cluj-Napoca, de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca sau de la Agentia Wens Tour (Blvd. Eroilor nr 10).
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, Standup comedy, bilete,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed