Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ana Maria Nedelcu, eliberata din arest. Fostul ei iubit a venit in Romania si vrea sa plece cu fiul lor in Canada

Embed:

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, ca Ana Maria Nedelcu, acuzata ca si-a rapit copilul nascut in Canada si l-a adus in Romania, sa fie eliberata din arest.

Instanta suprema a admis joi atat contestatia depusa de Ana Maria Nedelcu, cat si pe cea a procurorilor, dispunand eliberarea din arest a femeii. Decizia este definitiva. Pe de alta parte, la Curtea de Apel Bucuresti se desfasoara un alt proces, in care se discuta extradarea femeii in Canada, cu termen pe data de 25 aprilie.

Pe de alta parte, fostul ei partener a ajuns in Romania si s-a intalnit cu autoritatile pentru protectia copilului, care ar trebui sa ii incredinteze fiul.

Ana Maria Nedelcu a incercat sa le explice judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca a vrut sa-si protejeze copilul de un tata violent si de aceea a parasit Canada. Fratele ei a sustinut-o din sala.

Ion Vasile: "Ana e puternica si se tine bine. Baiatul intreaba mereu de ea, dar i-am spus ca mama e plecata cu serviciul, nu ca e la arest."

Ana Maria Nedelcu

In Romania a venit si tatal baiatului. Canadianul spune ca abia asteapta sa-si revada fiul si sa il ia cu el la Toronto. In acest moment, Maximo Sierra Munoz are custodia totala a celui mic in urma deciziei judecatorilor canadieni. De aceea a fost si la Directia pentru Protectia Copilului.

Alina Stoica, avocat: "Vrea copilul inapoi, e un tata extrem de iubitor. Tot ce a zis mama e o minciuna, abuzurile nu au fost demonstrate in instanta. Copilul a fost indoctrinat vreme de doi ani de zile."

Autoritatile sociale de la noi au inceput o ancheta. Acum doua zile, inspectorii au fost acasa la familie, insa nu l-au gasit pe baiat. Voiau sa il evalueze si sa il puna fata-n fata cu tatal sau.

Alina Stoica: "Daca nu vrea sa mearga cu el? Credeti-ma ca va vrea."

Pentru ca mama era in arest, nu a putut fi prezenta atunci cand cei de la Protectia Copilului au vrut sa vada copilul. Din acest motiv, executorul judecatoresc va astepta 10 zile, apoi va repeta procedura.

Daca familia mamei se opune, se va trece la punerea in executare cu forta a deciziei canadiene.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Aprilie 2016
Citeste mai multe despre: Ana Maria Nedelcu, sentinta, rapire,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed