Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Scandal sexual la liceu.Florin de la Etno, profesor de religie, acuzat de relatii intime cu o minora

Embed:

Un fost profesor de religie la un liceu din Bucuresti, actual membru al trupei de muzica populara "Etno", este cercetat pentru o presupusa relatie cu una dintre elevele sale minore. Inspectoratul scolar a inceput deja o ancheta.

Daca parintii vor merge si la politie, dascalul ar putea fi investigat pentru corupere de minori si risca sa faca inchisoare.

Pe de alta parte, sunt sanse ca procurorii sa inceapa verificarile din oficiu.

Absolvent de teologie, Florin Grigore a devenit cantaret de muzica populara si, in paralel, si-a luat atestatul de profesor de religie.

In liceul George Enescu a predat ca suplinitor un singur an. Exact in acea perioada se presupune ca ar fi avut relatii intime cu o minora in varsta de 15 ani. Acum fata are 17 si o situatie problematica la invatatura.

Supozitia unei relatii intre o liceana si un dascal i-a revoltat si i-a speriat pe parinti.

Data fiind gravitatea acuzelor, inspectoratul s-a autosesizat. Va trebui ca directorii sa spuna daca stiau, chiar si neoficial, despre toata aceasta istorie.

Deja o nota informativa a fost trimisa de la Inspectoratul Bucuresti la Ministerul Educatiei. Si este posibil ca ministrul sa trimita propriul corp de control, pentru o ancheta paralela. Asa cum s-a procedat, la inceputul anului scolar, in cazul Jean Monnet.

Daca tatal fetei va depune plangere la politie, fostul profesor risca 7 ani de inchisoare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Iunie 2012
Citeste mai multe despre: profesor, sex, eleva, minora, religie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed