Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Temperaturile scad usor, iar ploile pun stapanire pe mai multe regiuni din tara. Cum va arata vremea la sfarsitul saptamanii

Embed:

Astazi in prima parte a zilei se mai anunta ceva ninsori si lapovita pe la munte si cativa stropi de ploaie in nord-vestul si centrul tarii.

Vantul va mai avea unele porniri in zonele montane, dar se va inteti si prin sud-vest si nord-vest. La amiaza vor fi intre 4 si 17 grade Celsius.

In Dobrogea si Baragan se anunta vreme frumoasa si temperaturi in crestere mai ales in zona Dobrogei.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei atmosfera va fi insorita. Se va incalzi usor si dupa pranz se vor inregistra pana la 16 grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina atmosfera va fi insorita. In zona de munte in primele ore ale zilei asteptam precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.Temperatura aerului va fi in scadere usoara.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures vremea se strica. Cerul va fi plin de nori si in prima parte a zilei va ploua, dar la munte asteptam si lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari si valorile termice scad cu 7-8 grade fata de ziua trecuta.

In vestul tarii innorarile vor fi temporare. Va ploua slab prin Crisana dar in Muntii Apuseni vor fi lapovite si ninsori. Temperatura aerului va fi in scadere usoara.

In tinuturile centrale se anunta multi nori si ploi dar pe suprafete restrinse. Vantul va sufla mai tare la munte si maximele termice scad chiar si cu 10 grade pe partea vestica.

In sud-vest asteptam vreme frumoasa cu mult soare si temperaturi in scadere usoara.Vantul va avea unele intensificari.

Si in sudul tarii atmosfera va fi insorita si temperaturile chiar daca mai scad fata de ieri vor depasi in continuare mediile perioadei.

In Bucuresti temperatura aerului scade putin, dar va fi ridicata pentru inceputul lunii martie. Atmosfera va fi insorita si vantul ramane activ.

La munte apar precipitatii slabe, in prima parte a zilei, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni. In rest asteptam vreme buna, dar vantul mai are unele intensificari. Temperaturile scad.

In Bucuresti, maine temperatura aerului se va situa peste normalul perioadei - tempeeratura maxima se va situa in jurul valorii de 15
grade iar cea minima in jur de 7 grade. Pe timpul zilei se anunta vreme placuta; noaptea vor fi innorari si cateva ploi slabe.

Vineri scad valorile termice - se vor inregistra 10 grade. Va predomina vremea inchisa si va ploua temporar pe timpul zilei.Vantul va fi destul de
activ. Noaptea temperatura coboara pana la 4 grade Celsius.

Sambata se va incalzi si vremea va fi calda si frumoasa si vantul scade in intensitate.

La munte maine vremea se va incalzi. Norii se stringe spre seara si noaptea cand vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, pe spatii mari in Carpatii Occidentali, local in Carpatii Meridionali si izolat in rest.

In masivele sud-vestice, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va avea unele intensificari mai ales pe creste.

Vineri cerul va fi mai mult noros si pe suprafete destul de mari se vor semnala precipitatii sub toate formele. Pe arii restrinse se vor strange cantitati mai mari de apa si vantul va fi activ pe creste. Valorile termice vor fi in scadere.

Sambata cerul va fi noros. In prima parte a zilei, vor mai fi precipitatii mixte, in Carpatii Orientali si in estul Carpatilor Meridionali. Vantul va continua sa se intensifice in zonele inalte si valorile termice vor fi in crestere in masivele vestice.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: vant, ploi, lapovita si ninsoare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed